Μία συγκλονιστική φωτογραφία ανέβηκε στο twitter από μία νεαρή στην Ιρλανδία που δείχνει έναν παππού να γνωρίζει το νεογέννητο εγγονάκι του από το παράθυρο λόγω της καραντίνας που έχει επιβληθεί για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Η φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου ενώ πολλά διεθνή Μέσα ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο tweet μιας και περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο τις πρωτόγνωρες συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούμε τις τελευταίες μέρες.

Τη συγκινητική στιγμή, μοιράστηκε στο Twitter, η κόρη του ηλικιωμένου άνδρα, η Έμμα από την Ιρλανδία. Στην ανάρτηση, εξηγεί ότι το μωρό είναι ο ανιψιός της, ο Faolán και πως ο νεαρός άνδρας που τον κρατά μέσα στο σπίτι, μπροστά από το παράθυρο, είναι ο αδερφός της, Míchéal.

Από την άλλη πλευρά του παραθύρου, στην αυλή του σπιτιού, είναι ο μπαμπάς του Míchéal, ο οποίος κοιτάζει χαμογελαστός και φανερά συγκινημένος τον εγγονό του, για πρώτη φορά.

Τo γλυκό αυτό στιγμιότυπο απαθανάτισε η μητέρα του αγοριού, η οποία επίσης λέγεται Έμμα. Η συνονόματη θεία του μωρού, που ανέβασε τη φωτογραφία, έγραψε: «Τρεις γενιές κοινωνικής αποστασιοποίησης, καθώς ο μπαμπάς μου συναντά τον εγγονό του για πρώτη φορά».

Η ανάρτηση, η οποία έχει πάνω από 700.000 like, «κατακλύστηκε» αμέσως με σχόλια.

«Θεέ μου, σε παρακαλώ πρόσεχε τον πατέρα σου με όλη σου τη δύναμη (ακόμα και αν πρέπει να τον κρατήσεις όμηρο στο σπίτι του!). Θέλω να τον δω να κρατά το πρώτο του εγγόνι από την άλλη πλευρά», έγραψε κάποιος χρήστης του Twitter, με την Έμμα να απαντά: «Θα δημοσιεύσω σίγουρα τις φωτογραφίες με τις πρώτες αγκαλιές!».

Ένας άλλος σχολίασε: «Στο πρόσωπο του παππού φαίνονται ανακατεμένα η αγάπη, αλλά και το “δεν μπορώ να τον αγκαλιάσω ακόμα”», με έναν τρίτο να έχει συγκινηθεί και να δηλώνει «Λοιπόν, είναι η πρώτη φορά που έκλαψα σήμερα…».

Στη συνέχεια, η Έμμα, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τα υπέροχα μηνύματα που η ίδια και η οικογένειά της έλαβαν, από τη στιγμή που η φωτογραφία έγινε viral.

«Τα καλά νέα είναι ότι ο μικρός Faolán τα πάει υπέροχα και δεν έχει αντιληφθεί την καινούρια του φήμη. Επίσης, ο Faolán είναι ο ανιψιός μου, και είναι ο αδερφός μου Míchéal που τον κρατά. Η μανούλα του (η οποία ονομάζεται επίσης Έμμα) τράβηξε τη φωτογραφία».

Η νεαρή γυναίκα πρόσθεσε επίσης, ότι και ο πατέρας της είναι καλά και ότι ούτε αυτός έχει μάθει ότι έγινε «διάσημος» χάρη σε αυτή τη φωτογραφία.

«Δεν θα με άφηνε να τον βγάλω φωτογραφία, αλλά χαμογελάει! Ο αδερφός μου μένει 2 λεπτά μακριά από αυτόν, έτσι πέρασε να πει ένα γεια. Ήξερε ότι δεν μπορεί να περάσει μέσα. Ανυπομονεί να κρατήσει το μωρό σύντομα», γράφει χαρακτηριστικά.