Μπορεί οι ειδικοί να λένε ξανά και ξανά πως χρειάζονται συνθήκες απομόνωσης για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού, με φόντο την πανδημία που σαρώνει την υφήλιο, ωστόσο νεαροί σπουδαστές στις ανοιξιάτικες διακοπές τους αψήφησαν κάθε προειδοποίηση κι έκαναν ξέφρενο πάρτι πάνω σε κρουαζιερόπλοιο.

Όπως μεταδίδει η New York Post, τουλάχιστον 250 νεαρά κορίτσια κι αγόρια συνωστίστηκαν πάνω σε πλοίο κοντά στο Νασάου, στις Μπαχάμες, τη Δευτέρα, μία ημέρα αφότου η χώρα ανακοίνωσε το πρώτο κρούσμα COVID-19.

«Η τελευταία μας κρουαζιέρα ήταν χθες» αναφέρει η εταιρεία STS Travel, «το κρουαζιερόπλοιο Blackbeard’s Revenge Cruise φρόντισε πολύ τους ταξιδιώτες μας».

Και οι εικονιζόμενοι σπουδαστές δεν είναι οι μόνοι. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της STS Travel Jake Jacobsen, που μίλησε στο Business Insider, μόλις το 20% των πελατών ακύρωσαν τις κρατήσεις τους για τα ξίδια εν μέσω πανδημίας.

Ωστόσο ο Jacobsen σημείωσε πως η STS Travel περιόρισε στο μισό τη χωρητικότητα στις εν λόγω κρουαζιέρες, σε περίπου 250 άτομα, δηλαδή.