Ένα σκάνδαλο παιδικής πορνείας που αποκαλύφθηκε στις αρχές του μήνα στην Ιταλία, συνεχίζει να συγκλονίζει την κοινή γνώμη της γείτονος χώρας με τα όσα ανακαλύπτονται από τις έρευνες των αρχών.

Οι αστυνομικές αρχές της Ρώμης εξάρθρωσαν ένα κύκλωμα που δρούσε σε σπίτι κεντρικού δρόμου της ιταλικής πρωτεύουσας, όπου δούλευαν ανήλικες ιερόδουλες.

Οι κοπέλες ηλικίας ακόμα και 14 ετών δήλωσαν στους αστυνομικούς πως εκδίδονταν για να βοηθήσουν οικονομικά τις οικογένειές τους, ενώ από τις έρευνες προέκυψε πως οι κοπέλες πληρώνονταν έως και 5000 ευρώ για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους καθ’ όλη τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου…

Η αστυνομία, αφού ανακάλυψε τους προαγωγούς των μικρών κοριτσιών, τώρα αναζητεί τους πελάτες που όπως λένε είναι εκατοντάδες και μεταξύ τους βρίσκονται ιερωμένοι αλλά και πολιτικοί!

Όπως έδειξαν οι τηλεφωνικές κλήσεις που δεχόντουσαν στο σπίτι, προέρχονταν ακόμα και από το Βατικανό αλλά και από τα γραφεία πολιτικών στην ιταλική πρωτεύουσα και αναμένεται να εξακριβωθεί εάν εκτός από τηλεφωνήματα, ακολουθούσαν και επαφές και με ποιους, αφού τα ονόματα δεν θα μείνουν κρυφά.

Στη φωτογραφία, ένα από τα δωμάτια του σπιτιού που έδωσαν στη δημοσιότητα οι καραμπινιέροι που ερευνούν την υπόθεση…