Ο Μάουρο Φλοριάνι, σύζυγος της Αλεσάντρα Μουσολίνι, βρίσκεται μεταξύ των κατηγορούμενων στην έρευνα των ιταλικών αρχών για το σκάνδαλο παιδικής πορνογραφίας που συγκλονίζει την γείτονα χώρα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «La Repubblica» ο πρώην αξιωματικός της οικονομικής αστυνομίας και νυν στέλεχος του κρατικού οργανισμού σιδηροδρόμων της Ιταλίας, με το ψευδώνυμο «καπετάνιος Μουσολίνι» βρίσκεται μεταξύ των πελατών που ερευνά η αστυνομία.

Ο Φλοριάνι βρίσκεται μεταξύ των κατηγορούμενων με την κατηγορία της εμπλοκής σε κύκλωμα παιδικής πορνείας, που εξαρθρώθηκε στην ιταλική πρωτεύουσα τον περασμένο Νοέμβριο.

Στον οίκο ανοχής που ανακάλυψαν οι αρχές σε αριστοκρατική συνοικία της Ρώμης, δούλευαν κοπέλες ηλικίας ακόμα και 14 ετών που πληρώνονταν έως και 5000 ευρώ για να προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους καθ’ όλη τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου…

Η ιταλική αστυνομία είχε συμπεριλάβει τον σύζυγο της Μουσολίνι στους προς έρευνα κατηγορούμενους, όταν είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως για να εξηγήσει το γεγονός πως το νούμερο του κινητού του τηλεφώνου είχε εντοπιστεί από τις υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις.

Τις υποκλοπές πραγματοποίησαν οι ιταλικές υπηρεσίες και μεταξύ των εκατοντάδων που κατεγράφησαν ανακαλύφθηκαν και τα κινητά επιφανών πολιτικών και κληρικών…