Η 18χρονη κοπέλα από τη Σιβηρία χρειαζόταν χρήματα και τα ήθελε άμεσα, έβγαλε λοιπόν «στο σφυρί» την παρθενιά της για να καλύψει το οικονομικό κενό.

Η κοπέλα, με ηλεκτρονικό ψευδώνυμο «Shatuniha», έβαλε αγγελία πώλησης του παρθενικού της υμένα στη ρωσική ιστοσελίδα δημοπρασιών 24au.ru, στην κατηγορία μάλιστα «νέα, όχι μεταχειρισμένα»(!), περιγράφοντας την ιδιαίτερη αγοραπωλησία ως εξής: «Είμαι σε επείγουσα ανάγκη για χρήματα, πουλάω οπότε το πολυτιμότερο πράγμα που έχω».

Και για να γίνει ακόμα σαφέστερο το θέμα, συνέχισε: «Είμαι έτοιμη να συναντηθώ σύντομα, τόσο σύντομα όσο και αύριο ακόμα, και είμαι έτοιμη να μου ελέγξουν την παρθενιά μου».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Siberian Times, ο νικητής της δημοπρασίας ήταν ο Evgeniy Volnov, ο οποίος προσφέρθηκε να πληρώσει 27.950 δολάρια για το πρώτο ερωτικό βράδυ της Shatuniha.

Κι ενώ σε τιμές αγοραίου έρωτα το ποσό παραείναι υψηλό, ποια είναι ωστόσο η ιδανική τιμή για να βεβηλώσει κάποιος τη μνήμη της πρώτης φοράς ενός 18χρονου κοριτσιού; Σίγουρα πολύ υψηλότερο, αν κρίνουμε από παλαιότερες αντίστοιχες «αγοραπωλησίες»!

Όπως της 20χρονης Βραζιλιάνας Catarina Migliorini, που το δικό της «λουλουδάκι» πουλήθηκε στην Αυστραλία όπου διαμένει έναντι 780.000 δολαρίων. Υπερτυχερός, κροίσος από την Ιαπωνία με ηλεκτρονικό ψευδώνυμο «Natsu».

Και παρά το αστρονομικό του ποσού που πήρε η Catarina Migliorini το 2012 για το ξεπαρθένεμα, οι τιμές έπεσαν καθοριστικά από το 2009, όταν η 22χρονη Natalie Dylan πούλησε τη δική της παρθενία για 3,8 εκατομμύρια δολάρια!

Φαίνεται ότι και η αγορά του παρθενικού υμένα χτυπήθηκε από την παγκόσμια ύφεση, με τις τιμές να γνωρίζουν νέο ιστορικό χαμηλό…