Η στιγμή που άντρας εξουδετερώνει κλέφτη με ένα καρότσι για τα ψώνια

Δείτε το βίντεο - Η συμβουλή της αστυνομίας στους πολίτες για την αντίδρασή τους σε μια αντίστοιχη περίπτωση


ΚΟΣΜΟΣ
10:05
18/02/2020
Η στιγμή που άντρας εξουδετερώνει κλέφτη με ένα καρότσι για τα ψώνια
loading

Εντυπωσιάζει η αντίδραση ενός άντρα στις ΗΠΑ, ο οποίος καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να εξουδετερώνει έναν κλέφτη με το καρότσι για τα ψώνια στο πάρκινγκ πολυκαταστήματος.

Ο άντρας βλέπει τον κλέφτη να τρέχει προς το μέρος του και σπρώχνει το καρότσι που κρατά προς το μέρος του, όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιοποίησε το Peachtree City Police Department.

Το καροτσάκι έριξε στο έδαφος τον ύποπτο και επέτρεψε στους αστυνομικούς να τον πιάσουν. Μάλιστα στο βίντεο φαίνεται να συγχαίρει τον άντρα που έσπρωξε το καρότσι για την αντίδρασή του, την ώρα που εκείνος πήγε να μαζέψει τα ψώνια που είχε κάνει.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο μήνα σε απόσταση περίπου 30 μιλίων από την Ατλάντα. Ο κλέφτης είχε αρπάξει προϊόντα από το πολυκατάστημα και προσπάθησε να διαφύγει μέσω του πάρκινγκ.

Η αστυνομία ταυτοποίησε αργότερα τον δράστη ως τον 41χρονο Marcus Smith. Και παρόλο που η αστυνομία εκτίμησε τη βοήθεια που δέχτηκε, συμβουλεύει τους πολίτες να σκεφτούν την ασφάλειά τους προτού αντιδράσουν σε μια ανάλογη περίπτωση.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει