Νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (15/02) η γνωστή παρουσιάστρια Καρολάιν Φλακ. Εκείνη είχε παραιτηθεί από την εργασία της στο δημοφιλές ριάλιτι «The Love Island», μετά την κατηγορία για επίθεση στον σύντροφό της, Λιούις Μπάρτον, με τη δίκη να έχει οριστεί για τις 4 Μαρτίου.

Την είδηση επιβεβαίωσε η οικογένειά της, μέσω σχετικής δήλωσης.

Σε μία από τις τελευταίες τις αναρτήσεις, η παρουσιάστρια είχε αναφέρει πως θα σπάσει την σιωπή της σχετικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική της ζωή, προτού τελικά αλλάξει γνώμη, γράφοντας: «Θα μιλήσω σήμερα… η ζωή η δική μου και της οικογένειάς μου δεν είναι πλέον για διασκέδαση ή κουτσομπολιά».

Τον Δεκέμβριο, η παρουσιάστρια είχε συλληφθεί για φερόμενη επίθεση εναντίον του συντρόφου της, τενίστα Λιούις Μπάρτον, στο σπίτι της στη βρετανική πρωτεύουσα.

Όλα δείχνουν ότι η Φλακ έβαλε μόνη της τέλος στη ζωή της, σε ηλικία 40 ετών, αλλά κάποιοι φαίνεται ότι δεν θέλουν να την αφήσουν να ησυχάσει. Ή τουλάχιστον ένας νεαρός YouTuber, ο οποίος ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να έχει επικοινωνία με ένα πρόσωπο που υποστήριζε ότι είναι η αδικοχαμένη παρουσιάστρια.

Σε ένα βίντεο με τίτλο «FACETIMING CAROLINE FLACK!! *SHE’S ALIVE!* *SHE ANSWERED… MUST WATCH!!*» («Facetiming με την Καρολάιν Φλακ!! *Είναι ζωντανή! * *Μου απάντησε… Πρέπει να το δείτε!!*»), ο Vlogger Joe, που έχει 27.000 subscribers, υποστηρίζει ότι έχει το τηλέφωνο της Φλακ και ότι θα την καλέσει για να αποδειχθεί πως είναι «πράγματι ζωντανή».

Επίσης, σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι ο αριθμός της παρουσιάστριας δεν… αλιεύθηκε από το internet και πως δεν θα τον αποκαλύψει, προκειμένου να μην την καλέσει και άλλος κόσμος.

Το θλιβερό σε αυτήν την περίπτωση, είναι πως ο νεαρός πιστεύει ακράδαντα πως ο τηλεφωνικός αριθμός ανήκει στην Φλακ και πως τα νέα ότι έχει πεθάνει είναι αμφισβητίσημα. Μάλιστα, όταν στέλνει μήνυμα στο πρόσωπο που εμφανίζεται στο κινητό του τηλέφωνο για το αν είναι ζωντανή ή όχι, τότε λαμβάνει την απάντηση «Είμαι ζωντανή. Ο κόσμος διαδίδει φήμες, μην πιστεύεις τίποτα στις μέρες μας».

Στη συνέχεια κάνει την ερώτηση εάν θα παρουσιάσει το «Love Island», για να του απαντήσει πως έτσι ελπίζει. Μάλιστα, ο ίδιος σπεύδει να βγάλει την… είδηση ότι η «Καρολάιν Φλακ θα επιστρέψει σύντομα στο “Love Island”, όπως αποδείχθηκε εδώ».

Ο Vlogger Joe παραδέχεται ότι το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από το FaceTime μπορεί να είναι και ψεύτικο, αλλά συνέχισε την ιστορία του. Μάλιστα, για να αποφύγει την οποιαδήποτε κατακραυγή, ο νεαρός απενεργοποίησε τα σχόλια κάτω από το βίντεο. Ωστόσο, στα social media δεν απέφυγε τα πολλά αρνητικά σχόλια.