Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία της Κύπρου που ασχολείται με την υπόθεση πιθανής απαγωγής μιας 16χρονης κοπέλας προσπαθώντας να λύσει το μυστήριο αυτής της περίεργης ιστορίας.

Η 16χρονη Romia Kumari, σύμφωνα με το sigmalive.com έφυγε από την κατοικία της στην Αγία Νάπα γύρω στις 11.00 την Πέμπτη για να πάρει το λεωφορείο της γραμμής Αγίας Νάπας – Σωτήρας και να μεταβεί σε ιδιωτικό κολέγιο. Λίγο μετά τις 13.45 επικοινώνησε με την οικογένειά της και ανάφερε ότι θα επέστρεφε στο σπίτι με λεωφορείο. Έκτοτε αγνοείται, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης από την Αστυνομία ηγέρθησαν υποψίες ότι η 16χρονη είναι πιθανόν να έχει απαχθεί.

Η κοπέλα έχει λευκό λευκό δέρμα και είναι κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.50 εκ. περίπου, με καστανά μαλλιά μέχρι τους ώμους και καστανά μάτια. Κατά την αναχώρησή της από την κατοικία της φορούσε κόκκινη μπλούζα και ανοιχτόχρωμο μπλε τζιν παντελόνι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου  στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.