Δέκα άντρες καταδικάστηκαν σε φυλάκιση συνολικά 34 ετών, για σεξουαλική παρενόχληση μιας 13χρονης, η οποία είχε ανεβάσει ψεύτικο προφίλ σε ιστοσελίδα γνωριμιών στο διαδίκτυο.

Δεκάδες άντρες ήρθαν σε επαφή με την ανήλικη από το βόρειο Γιορκσάιρ, όταν είδαν το προφίλ της, όμως ενώ οι πιο πολλοί έκοψαν κάθε επαφή όταν ανακάλυψαν την πραγματική της ηλικία, άλλοι συνέχισαν να την παρενοχλούν ζητώντας της να έρθουν σε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Συνολικά οι αρχές εντόπισαν 30 άντρες από ολόκληρη τη Μ. Βρετανία, οι οποίοι είχαν προσπαθήσει να τήν πείσουν να κάνουν σεξ ή να τούς στείλει γυμνές φωτογραφίες της, αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Το κορίτσι, που έχει επηρεαστεί ψυχολογικά και πλέον παρακολουθείται από ειδικό, ανέφερε ότι δημιούργησε το ψεύτικο προφίλ, λέγοντας ότι είναι 18 χρονών, επειδή ήθελε να δημιουργήσει μια ρομαντική σχέση, όμως όσοι άντρες τής απάντησαν ενδιαφέρονταν μόνο για το σεξ.

Η ηλικία των παιδόφιλων, προσθέτει το δημοσίευμα, κυμαινόταν από τα 20 έως τα 45 χρόνια, ενώ μέσα σε αυτούς υπήρχε και ένα 14χρονο αγόρι.

Ο 39χρονος Mark Harris καταδικάστηκε για σεξουαλική επαφή με την ανήλικη, αφού τελικά κατάφερε να τη συναντήσει μέσω ενός φίλου αμέσως μόλις έκλεισε τα 13 της χρόνια. Καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση.

Ο 33χρονος έπεισε το θύμα του να πει ψέματα στους γονείς της, ότι θα έμενε σε κάποια φίλη της το βράδυ, ενώ βρισκόταν ήδη στο δρόμο για το… σπίτι του.

Η μητέρα του κοριτσιού υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όταν μια μέρα η κόρη της χάθηκε στο δρόμο για το σπίτι και αποφάσισε να ψάξει το κινητό της τηλέφωνο.

Βρήκε πολλά μηνύματα με σεξουαλικές αναφορές καθώς επίσης και φωτογραφίες και το παρέδωσε στις αρχές, οι οποίες κατάφεραν μέσω αυτών να εντοπίσουν τους δράστες.

Ανάμεσα σε αυτούς που είχαν σεξουαλική επαφή με το κορίτσι βρισκόταν μάλιστα και ένας δάσκαλος!