Μία απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως με την ολοκλήρωση της δίκης ενός ζευγαριού από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ. Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης σε βάρος τους καθώς και ο άνδρας και η γυναίκα κρίθηκαν ένοχοι για το βιασμό των υιοθετημένων παιδιών τους.

Ο 50χρονος Joseph Mayotte κακοποιούσε την κόρη του σεξουαλικά για περισσότερα από πέντε χρόνια αρχίζοντας από τότε που ήταν 8 ετών, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.

Ο Mayotte κρίθηκε τον Αύγουστο ένοχος για 11 κατηγορίες, μεταξύ άλλων για βιασμό ανηλίκου- και καταδικάστηκε χθες σε ποινή φυλάκισης από 16 έως 20 χρόνια.

Η σύζυγός του Linda Mayotte κρίθηκε ένοχη για 19 κατηγορίες, μεταξύ αυτών τρεις περιπτώσεις βιασμού παιδιού- και καταδικάστηκε σε 18 έως 22 χρόνια φυλάκισης.

Η 49χρονη έμεινε έγκυος από τον ίδιο της τον υιοθετημένο γιο όταν εκείνος ήταν 15 χρονών και γέννησε το παιδί του, όπως μεταδίδει το CNN.

«Αφήστε τους να καούν στην κόλαση» ήταν η δήλωση του 21χρονου σήμερα γιου του ζευγαριού, που αναγνώστηκε στο δικαστήριο.

Το ζευγάρι συνελήφθη το 2009. Τα δύο υιοθετημένα παιδιά και το παιδί που η Linda απέκτησε από το γιό της υιοθετήθηκαν από άλλες οικογένειες.

Τα παιδιά είχαν υιοθετηθεί από ορφανοτροφείο του Καζακστάν το 2004, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της χώρας, όταν το κορίτσι ήταν 8 ετών και το αγόρι 13. Σύμφωνα με τη βοηθό εισαγγελέα, τα παιδιά ήταν «ξένα παιδιά σε μία ξένη χώρα με μία ξένη γλώσσα και είχαν πλήρη εξάρτηση από τους κατηγορούμενους. Δύο μήνες μετά την υιοθεσία ο σύζυγός κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι με το κορίτσι ενώ η σύζυγος είχε σεξουαλικές επαφές με το αγόρι. Το κορίτσι είχε μιλήσει για την κακοποίησή του σε ένα γείτονα το 2007 αλλά ντρεπόταν πολύ να το αναφέρει στην αστυνομία και τους κοινωνικούς λειτουργούς.