Κορίνα Σουμάχερ: «Τα μεγάλα πράγματα ξεκινούν με μικρά βήματα»

Μήνυμα ελπίδας έστειλε τα Χριστούγεννα η σύζυγος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα 1


ΚΟΣΜΟΣ
19:07
26/12/2019
Κορίνα Σουμάχερ: «Τα μεγάλα πράγματα ξεκινούν με μικρά βήματα»
loading

Σε μια ασυνήθιστη, για τα δεδομένα της, κίνηση προχώρησε η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα, στέλνοντας στους θαυμαστές του πολυπρωταθλητή της Φόρμουλα 1 ένα μήνυμα για την πορεία της υγείας του.

«Τα μεγάλα πράγματα ξεκινούν με μικρά βήματα. Πολλά μικρά κομμάτια μπορούν να δημιουργήσουν ένα τεράστιο μωσαϊκό» φέρεται να είπε την ώρα που οι θαυμαστές του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 ετοιμάζονται την επόμενη εβδομάδα να εγκαινιάσουν την σελίδα «KeepFightingMichael» («Μίκαελ, συνέχισε να αγωνίζεσαι») στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Μαζί γινόμαστε δυνατότεροι, και με αυτόν ακριβώς τον τρόπο οι συντονισμένες δυνάμεις του κινήματος KeepFighting κάνουν πιο εύκολο το να δίνουμε ο ένας κουράγιο στον άλλο».

Ο εμπνευστής του φαν κλαμπ Ράινερ Φέρλινγκ εκφράζει την αισιοδοξία του ότι ο Σουμάχερ θα ξεπεράσει το ατύχημά του και θα εμφανιστεί δημόσια.

«Ξέρουμε ότι βρίσκεται σε καλά χέρια, ότι παίρνει αγάπη, ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Ο Μίκαελ μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του τυχερό που έχει μια τόσο δυνατή οικογένεια στο πλευρό του. Εμείς, ως φαν κλαμπ, θα προσφέρουμε όποιο είδος υποστήριξης μπορούμε».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει