Σοκ έχει προκαλέσει ο σοβαρός τραυματισμός της Εβγκένια Ασόνοβα κατά τη διάρκεια αγώνα στη Λετονία.

Σε βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας, η ακροβάτης από τη Ρωσία φαίνεται να κρέμεται στο κενό από ένα σχοινί, όμως το σπάσιμο του μηχανισμού ασφαλείας έφερε την σφοδρή πτώση της στο προστατευτικό στρώμα.

Η Ασόνοβα τραυματίστηκε σοβαρά στην σπονδυλική στήλη και αυτή τη στιγμή χρειάζεται βοήθεια για να μετακινηθεί, με τους γιατρούς να φοβούνται ότι δεν θα περπατήσει ξανά.

Η ίδια κατηγορεί τους διοργανωτές για αργή αντίδραση στις κραυγές της καταγγέλλοντας ότι δεν υπήρχε γιατρός στον χώρο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.

«Δύο από τους σπονδύλους μου έχουν καταστραφεί τελείως. Ο 12ος στο ύψος του στέρνου και ο πρώτος στο κάτω μέρος της πλάτης. Δεν νιώθω τα πόδια μου. Χρειάζομαι καθετήρα. Δεν θα κάνω άλλα χειρουργεία αλλά δεν μπορώ να κουνηθώ μόνη μου» περιγράφει η ίδια την κατάστασή της, κατηγορώντας τους διοργανωτές ότι όχι μόνο καθυστέρησαν, αλλά και δεν είχαν γιατρό στο χώρο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.