Το γύρο του διαδικτύου κάνει το γράμμα χωρισμού που άφησε μια γυναίκα στον καλό της, αφού κατάλαβε ότι την απατά.

Στο γράμμα που πολλοί χαρακτηρίζουν την «καλύτερη επιστολή χωρισμού», η γυναίκα περιγράφει πώς μέσω του Facebook κατάλαβε ότι ο αγαπημένος της διατηρούσε επαφή με μια άλλη γυναίκα με το όνομα Kelsi.

«Μάντεψε ποιος άφησε το Facebook του ανοιχτό στον υπολογοιστή και έλαβε μήνυμα από την Kelsi; Ναι! Εσύ!» γράφει η γυναίκα στην αρχή της επιστολής.

«Μην ανησυχείς δεν έσπασα τίποτα. Μάλιστα, με μεγάλη μου χαρά πακετάρισα τα πράγματα σου! Μάλιστα, επινόησα ένα παιχνίδι, μιας και ξέρω πως σου αρέσει γενικά να ψάχνεις (όπως για παράδειγμα άλλα κορίτσια)», γράφει ειρωνικά η εξαπατημένη γυναίκα,

Στη συνέχεια παραθέτει μια λίστα με τις τοποθεσίες που ο άπιστος άντρας θα πρέπει να αναζητήσει τα πράγματά του, θυμίζοντας ένα ιδιότυπο «κυνήγι του θησαυρού».

«-Τα ρούχα σου είναι εκεί που συναντηθήκαμε για πρώτη φορά!
-Τα ηλεκτρονικά σου παιχνίδια είναι εκεί που φιληθήκαμε για πρώτη φορά!
-Το laptop σου είναι εκεί που αγοράσαμε το πρώτο μας ηλεκτρονικό παιχνίδι μαζί.
-Η τηλεόρασή σου είναι εκεί που “πηγαίναμε συνήθως”.
-Και όλα τα υπόλοιπα, συμπεριλαμβανομένων των φωτογραφιών από τα 2 τελευταία χρόνια της ζωής μας, είναι στο σπίτι της Kέλσι».

«Καλά να περάσεις! Α, και ενώ εγώ δεν έσπασα ή κατέστρεψα τίποτα από τα πράγματά σου, δεν μπορώ να σου εγγυηθώ ότι κάποιος άλλος δεν θα τα βρει… Καλό κυνήγι!»