Αν δηλώνετε οπαδοί των ‘90s και θέλετε να «βουτήξετε» ξανά στις μοναδικές δονήσεις της δεκαετίας, τότε υπάρχει ένα διαμέρισμα Airbnb που έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά για εσάς.

Το Slater, στο Ντάλας του Τέξας, είναι το τέλειο μέρος για να μείνετε αν ψάχνετε πάντα να ξαναζήσετε τη δεκαετία του ’90. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα με δυο υπνοδωμάτια, ιδανικό για όλους εκείνους που θέλουν να αναβιώσουν και πάλι τα vibes της αξέχαστης αυτής δεκαετίας.

Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, κύρια έμπνευση της δημιουργίας του αποτελεί η θρυλική τηλεοπτική σειρά «Πριν χτυπήσει το κουδούνι» (Saved by the Bell), κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό και από τον χώρο της τραπεζαρίας ο οποίος είναι, σχεδόν, πιστή αντιγραφή του εστιατορίου Max της δημοφιλούς σειράς.

Σε όλους τους χώρους του διαμερίσματος, ωστόσο, εμφανή είναι τα χαρακτηριστικά της δεκαετίας με διακοσμητικά στοιχεία και χρηστικά αντικείμενα να εντείνουν ακόμη περισσότερο την αισθητική των ‘90s –όπως οι χαρακτηριστικές φιγούρες των Simpsons και των Power Rangers, οι αφίσες με τους πρωταγωνιστές των δημοφιλών σειρών της εποχής «Τα Φιλαράκια» και «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» κ.α.

Έτσι, όποιος επιλέξει το συγκεκριμένο διαμέρισμα θα μπορεί να παρακολουθήσει ταινίες σε VHS, να περάσει ευχάριστα το χρόνο του παίζοντας βιντεοπαιχνίδια σε κονσόλα N64, να θυμηθεί πώς ήταν τα πρώτα μοντέλα κινητών τηλεφώνων κ.α.

Το διαμέρισμα μπορεί να φιλοξενήσει έως 8 άτομα, ενώ η τιμή ανά διανυκτέρευση ξεκινάει περίπου από τα 145 ευρώ.

Φωτογραφίες: Airbnb