Στο χειρουργείο κατέληξε ένας 12χρονος στο Σέφιλντ της Βρετανίας, όταν ενώ έκανε τραμπολίνο στο σπίτι ενός φίλου του, τα πράγματα πήγαν πολύ στραβά.

Στη διάρκεια του παιχνιδιού ένα ελατήριο έσπασε από το τραμπολίνο και καρφώθηκε στην πλάτη του αγοριού, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Όπως περιγράφει το Sky News, το αγόρι κατέρρευσε από το σοκ και τον πόνο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου οι γιατρού αφαίρεσαν το ελατήριο από την πλάτη του χρησιμοποιώντας τοπική αναισθησία.

Το ελατήριο είχε μπει πέντε εκατοστά μέσα στο δέρμα του.

«Όσο περίμενα ένιωθα πολύ νευρικός. Οι γιατροί χρειάστηκαν δέκα λεπτά για να βγάλουν το ελατήριο από την πλάτη μου» ανέφερε ο 12χρονος.

«Πολύ τρομακτικό» χαρακτήρισε το ατύχημα ο πατέρας του. «Θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί στον λαιμό του ή στο κεφάλι, οπότε ήμαστε πολύ τυχεροί» τόνισε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα παιδιά, που έπαιζαν στην πίσω αυλή ενός φίλου τους, αποφάσισαν να μπουν όλα μαζί στο τραμπολίνο και να χοροπηδήσουν ταυτόχρονα. Έτσι το τραμπολίνο κατέβηκε πολύ χαμηλά και το ελατήριο έφυγε από τη θέση του, προκαλώντας τον ανατριχιαστικό τραυματισμό.