Η βρετανική παμπ George Pub & Grill είναι έτοιμη να δαπανήσει 500 λίρες (550 ευρώ) για τα έξοδα του μνήματος σε όποιον αφήσει την τελευταία του πνοή σηκώνοντας το γάντι της πρόκλησης.

Ποια είναι η πρόκληση; Το «πιο ανθυγιεινό γεύμα της Βρετανίας», ένα τερατούργημα 12.000 θερμίδων που ακούει στο όνομα Big Ben Number 10, ένα μπέργκερ με 1,5 κιλό βοδινό και 25 φέτες μπέικον δηλαδή.

Ο καλός φίλος του εμφράγματος περιέχει 10 μπιφτέκια, δεκάδες φέτες τυρί, πατάτες και τέτοια πράγματα, κοστίζοντας 28,95 λίρες (31,77 ευρώ). Με λίγα ακόμα μπορείς να προσθέσεις κι άλλο μπέικον ή λιωμένο τυρί, αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά.

Ο ιδιοκτήτης Craig Harker έχει κάνει το μπέργκερ πρόκληση: «Με πάνω από 12.000 θερμίδες, το γεύμα έρχεται πακέτο με προειδοποίηση να το φας με δική σου ευθύνη, υπάρχει όμως και μια αποζημίωση: αν σε σκοτώσει, θα πληρώσουμε ως και 500 λίρες για το μνήμα σου».

Την πρόκληση αποδέχτηκε ο γνωστός Youtuber, Kyle Gibson, που κατάφερε να φάει το ανοσιούργημα χοληστερίνης σε 21 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα. Δείτε στο βίντεό του για τι πράγμα μιλάμε…