Θύμωσε με το αμάξι που του πήρε ο μπαμπάς και… το έριξε στο ποτάμι

Μετά το μετάνιωσε και προσπάθησε να σώσει τη λευκή BMW


ΚΟΣΜΟΣ
20:30
13/08/2019
Θύμωσε με το αμάξι που του πήρε ο μπαμπάς και… το έριξε στο ποτάμι
2
loading

Όλοι έχουμε πάρει δώρα γενεθλίων που δεν είναι του γούστου μας και τρέχουμε να τα αλλάξουμε, αν και έχουμε συνήθως ψυχραιμότερες αντιδράσεις.

Κι όμως αυτό έκανε ένας νεαρός Ινδός από την πολιτεία Χαριάνα, έριξε την ολοκαίνουρια BMW στο νερό, καθώς εξοργίστηκε από το δώρο, αντί να χαρεί. Ο λόγος; Ο νεαρός ήθελε Jaguar και όχι BMW!

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά βιντεοσκόπησε την όλη επιχείρηση για να τη δείξει κατόπιν στον μπαμπά. Αλλά και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς έσπευσε να το ανεβάσει και στα κοινωνικά μέσα.

Το αμάξι κόλλησε κάποια στιγμή σε ένα κομμάτι στεριάς μέσα στο ποτάμι, όταν και ο νεαρός ήρθε στα συγκαλά του. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, προσπαθούσε τώρα να το σώσει με τη βοήθεια ψαράδων και δυτών!

Η αστυνομία τον έσυρε στο τμήμα για ανάκριση, αν και δεν είναι σαφές αν συνελήφθη ή όχι. Μιλώντας στο δίκτυο Chauthi Duniya, εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε το γεγονός λέγοντας: «Όταν ο νεαρός έριξε την πανάκριβη BMW στο ποτάμι, τράβηξε και ένα βίντεο για να το ανεβάσει στα social media»…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar μπαααα

    παοκτζης ειναι ο μικρος και το αυτοκινητο ειχε κοκκινο σαλονι

  2. avatar ακερσεκοντ

    Ηλίθια πλουσιόπαιδα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει