Υπόθεση «Φρανκεστάιν» στις ΗΠΑ: Πράκτορες του FBI βρήκαν ακέφαλα πτώματα

Ανάμεσα στα ευρήματα και καταψύκτες με γεννητικά όργανα χέρια και πόδια


ΚΟΣΜΟΣ
22:30
26/07/2019
Υπόθεση «Φρανκεστάιν» στις ΗΠΑ: Πράκτορες του FBI βρήκαν ακέφαλα πτώματα
2
loading

Πράκτορες του FBI έπαθαν σοκ όταν μπήκαν σε κτίριο μη κυβερνητικής οργάνωσης που ασχολούταν με τη δωρεά οργάνων, στο Φοίνιξ της Αριζόνα και αντίκρυσαν πτώματα αποκεφαλισμένα, ανθρώπινα όργανα σε καταψύκτες καθώς και ένα γυναικείο κεφάλι ραμμένο σε αντρικό σώμα.

Οι φρικτές αποκαλύψεις έγιναν σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το 2014 γνωστοποιήθηκαν όμως πρόσφατα, μέσα από τα έγγραφα του δικαστηρίου και έχουν θορυβήσει όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ. Οι αρχές τότε, είχαν ξεκινήσει μια γενικευμένη έρευνα σε πολλές πολιτείες της χώρας, για το παράνομο εμπόριο ανθρωπίνων μελών.

Οι πολίτες είχαν δωρίσει στο κέντρο τα σώματα των αγαπημένων τους συγγενών, πιστεύοντας πως θα αξιοποιούνταν σε επιστημονικές έρευνες. Όμως όπως τελικά, αποδείχτηκε η εταιρεία πωλούσε τα όργανα και τα μέλη των νεκρών σωμάτων για αρκετά μεγάλα ποσά.

O πρώην ειδικός πράκτορας του FBI Mark Cwynar περιέγραψε στο δικαστήριο το φρικιαστικό θέαμα και ανέφερε πως στο κτίριο υπήρχαν και καταψύκτες με ανδρικά γεννητικά όργανα, γεμάτους με χέρια και πόδια. Ο ιδιοκτήτης του κέντρου, Stephen Gore καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης το 2015. Το αστικό δικαστήριο όμως, θα γίνει στις 21 Οκτωβρίου.

Δείτε το βίντεο από ρεπορτάζ του δικτύου Fox.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar criskalts

    ''Ανάμεσα στα ευρήματα και καταψύκτες με γεννητικά όργανα χέρια και πόδια''
    Το μπιστ χαμένο στην μετάφραση!

  2. avatar spyrospeiratis

    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο. ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ-ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ-ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ-ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ-ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει