Οι δυνάμεις ασφαλείας της Ρωσίας ανακοίνωσαν σήμερα ότι σκότωσαν τον αρχηγό μίας ομάδας ανταρτών στο Νταγκεστάν, την ώρα που ένας αστυνομικός και ένας επιχειρηματίας σκοτώθηκαν σε διαφορετικές εκρήξεις στο Νταγκεστάν και την Ινγκουσετία.

Ο Ντζαμαλουντίν Ντζαβάτοφ, αρχηγός μίας αντάρτικης ομάδας που δρα στο Νταγκεστάν, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μίας ειδικής επιχείρησης των δυνάμεων ασφαλείας, δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών του Νταγκεστάν Μαγκομέντ Ισμαΐλοφ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ria Novosti. Ο Ντζαβάτοφ κατηγορούνταν για πολλές επιθέσεις κατά των τοπικών αρχών, πρόσθεσε.

Εντωμεταξύ, δύο εκρήξεις προκάλεσαν το θάνατο δύο ανθρώπων στο Νταγκεστάν και την Ινγκουσετία, μετέδωσαν τα ρωσικά πρακτορεία. Ένας αστυνομικός σκοτώθηκε από μία έκρηξη που σημειώθηκε στο αυτοκίνητό του την ώρα που έφευγε από το σπίτι του στην πόλη Μαλγκομπέν της Ινγκουσετίας, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Ενώ και ένας επιχειρηματίας σκοτώθηκε με τον ίδιο τρόπο στο χωριό Τσοντούλ στο Νταγκεστάν, όπως δήλωσε το υπουργείο Εσωτερικών της δημοκρατίας αυτής του Καυκάσου και μετέδωσε το πρακτορείο Interfax.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.