Ένας άνδρας 34 ετών, γνωστός στην περιοχή που ζούσε ως «ο ποντικός» μπήκε ήρεμος σε ένα μπαρ στην πόλη Villarubia στη νότια Ισπανία για να πιει μια μπύρα. Μαζί του κρατούσε μια τσάντα, μέσα στην οποία είχε βάλει το κεφάλι της συντρόφου…

Ο άνδρας ανακοίνωσε αμέσως μόλις μπήκε στο μπαρ ότι είχε μαζί του το κομμένο κεφάλι της συντρόφου του και ότι σε λίγες ώρες δε θα βρισκόταν στη ζωή, όμως κανείς δεν τον πίστεψε παρά τους λεκέδες από αίμα που είχε στο πουκάμισό του. Όσοι τον είδαν ανέφεραν ότι δεν υποψιάστηκαν κάτι διότι ήταν απολύτως ήρεμος.

Αφού έφυγε από το μπαρ αυτοκτόνησε πηδώντας από έναν πυλώνα του ηλεκτρικού.

«Λίγο αργότερα, οι πελάτες του μπαρ βγήκαν έξω και είδαν έναν λεκέ από αίμα στο έδαφος. Τότε κατάλαβαν ότι δεν πρόκειται για μακάβρια φάρσα, ενώ στη συνέχεια βρήκαν κοντά στο μπαρ μια τσάντα με το κεφάλι του θύματος» γράφει η εφημερίδα ABC.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε το θάνατο μιας γυναίκας από αιχμηρό όπλο, ενώ πρόσθεσε ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της αυτοκτόνησε πηδώντας από έναν πυλώνα του ηλεκτρικού, κοντά στον οποίο βρέθηκε και το όπλο του εγκλήματος.