Ολοένα και μεγαλύτερη φρίκη έρχεται στο φως, μέσα από την δράση του κατ΄ομολογία, κατά συρροή δολοφόνου της Κύπρου.

Νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αφορούν τον τρόπο με τον οποίο μετέφερε τα θύματά του, μετά τις δολοφονίες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το sigmalive από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί έως τώρα προκύπτει ότι έδρασε με τρεις διαφορετικούς τρόπους.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις του Υπαστυνόμου Γιωρκάτζη στο δικαστήριο, ο 35χρονος φέρεται να έδεσε με πλαστικά μαύρα καλώδια τα δυο θύματα που είχε πετάξει στο φρεάτιο του Μιτσερού. Επίσης, οι δυο γυναίκες είχαν εντοπιστεί γυμνές και τυλιγμένες σε σεντόνι.

Από αυτές τις δυο σορούς προκύπτουν τα εξής κοινά στοιχεία: το δέσιμο χειροπόδαρα με τα καλώδια, το σεντόνι, καθώς και ότι ήταν γυμνές.

Σε ότι αφορά τη γυναίκα από το Νεπάλ, η σορός της οποίας εντοπίστηκε σε λάκκο στο πεδίο βολής Κάμπος του Μύλου στην Ορούντα, αυτή εντοπίστηκε γυμνή, χωρίς όμως καλώδια στα άκρα.

Τελευταίο θύμα που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε είναι αυτό που ήταν σε βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη στο πεδίο βολής της ΕΦ στο Μιτσερό. Σύμφωνα με ασφαλείς αστυνομικές πηγές, το θύμα βρέθηκε με ρούχα.

Η ταυτότητα αυτής της γυναίκας αναμένεται να έρθει στο φως μέσα και από τις εξειδικευμένες εξετάσεις παρουσία ανθρωπολόγων που θα διενεργηθούν σήμερα Τρίτη του Πάσχα.

«Δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάνω» – Η καταγγελία της πρώην συζύγου του «Ορέστη» τον Ιούνιο του 2018

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν πλέον οι αποκαλύψεις για τον 35χρονο λοχαγό της Εθνικής Φρουράς και την δράση του.

Ο «Ορέστης», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα reporter.com.cy, είχε απειλήσει την πρώην σύζυγό του, η οποία είχε προχωρήσει σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Η καταγγελία της πρώην συζύγου, όπως δημοσιεύτηκε στον «Reporter»:

«Στις 19/6/2018 και ώρα 08:25 καταγγέλθηκε στον σταθμό από την… και ανέφερε ότι την 18/6/2018 και περί ώρα 22:00, ενώ συζητούσε με το σύζυγο της για διάφορα οικογενειακά θέματα που αντιμετωπίζουν κι αυτός ξεκίνησε να ρίχνει διάφορα αντικείμενα στο έδαφος και στη βεράντα της οικίας τους και μιλούσε πολύ έντονα σε σημείο που η παραπονούμενη φοβήθηκε για πιθανή σωματική βία. Όπως ανέφερε η παραπονούμενη, την περασμένη εβδομάδα, του ζήτησε διαζύγιο κι ο σύζυγος της δεν μπορεί να το αποδεχτεί. Επίσης, την απείλησε με τη φράση “μεν τολμήσεις να πιάσεις διαζύγιο, δεν ξέρεις τι είμαι ικανός να κάμω”».

Η παραπονούμενη την 19/6/2018 το πρωί, ενημέρωσε το γραφείο ευημερίας. Σε γραπτή της κατάθεση ανέφερε ότι δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη του, αλλά να του γίνουν συστάσεις, ώστε να μην επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό.

Στη συνέχεια ο 35χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, αφού εντοπίστηκε του δόθηκαν οι «δέουσες συστάσεις», ενώ ανέφερε ότι «δεν πρόκειται ποτέ να βλάψει τη γυναίκα του σωματικά, αλλά προσπαθεί να την πείσει να μην χωρίσουν». Ακολούθως ο 35χρονος απολογήθηκε και «υποσχέθηκε συμμόρφωση».

«Ο serial killer της Κύπρου βρισκόταν τον Μάρτιο στην Ελλάδα»

Τα εγκλήματα του serial killer στην Κύπρο εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, μετά την ομολογία διάπραξης 7 δολοφονιών από τον 35χρονο ίλαρχο της Εθνικής Φρουράς, ανάμεσα σε αυτές και δυο παιδιών.

Όπως αναφέρει το sigmalive.com, επικαλούμενο ελληνικά ΜΜΕ, ο 35χρονος, ένα μήνα πριν την αποκάλυψη των ειδεχθών εγκλημάτων του, βρισκόταν στο Κιλκίς.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό τον περασμένο Μάρτιο ο 35χρονος βρισκόταν για εκπαίδευση στο πλαίσιο των στρατιωτικών του καθηκόντων.

Ο δράστης είχε μεταβεί στην Ελλάδα το διάστημα 3 με 15 Μαρτίου 2019 προκειμένου να συμμετέχει στις εργασίες του Βασικού Σχολείου Επιχειρήσεων Υποστήριξης της Ειρήνης (ΕΥΕ),στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Υποστήριξης Ειρήνης που βρίσκεται στο Κιλκίς. Στις εργασίες συμμετείχαν μεταξύ άλλων 27 Έλληνες και αλλοδαποί Αξιωματικοί, υπαξιωματικοί, μέλη Σωμάτων Ασφαλείας από εννιά χώρες.

Συνεχίζονται οι έρευνες για σορούς, στην Κύπρο και ειδικοί της Σκότλαντ Γιαρντ

Σύμφωνα με το philenews.com, χθες Δευτέρα κατέφθασαν στην Κύπρο και οι εμπειρογνώμονες της Σκότλαντ Γιαρντ πάνω σε ζητήματα κατά συρροή δολοφόνων, που θα συνδράμουν συμβουλευτικά το ανακριτικό έργο της Κυπριακής Αστυνομίας, που δεν έχει αντιμετωπίσει παρόμοια εγκληματική δράση στο παρελθόν.

Οι ειδικοί εμπειρογνώμονες φτάνουν μετά από πρόσκληση του αρχηγού αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου και αφού μελετήσουν το ανακριτικό υλικό και τη δράση του 35χρονου, θα δημιουργήσουν ένα προφίλ για το μοτίβο των φόνων.

TAGS