Μια παμπ αποκαλείται στα social media «αηδιαστική» και «ασεβής» έπειτα από μια ανάρτηση στο Facebook αμφιλεγόμενου περιεχομένου, η οποία περιλάμβανε τον Ιησού Χριστό να κρατά στο ένα του χέρι τσιγάρο και στο άλλο μια μπίρα.

Μάλιστα, η λεζάντα που συνόδευε την εικόνα, η οποία αναρτήθηκε εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδας για τους καθολικούς, ανέφερε: «Ο Ιησούς σταυρώθηκε για τις αμαρτίες του, μπορείς κι εσύ». Μετά ήρθε… η σταύρωση των ανθρώπων της παμπ για το ποστ, κάτι που ανάγκασε στο να πατηθεί το «delete».

Σύμφωνα με το Yahoo News και όπως σημειώνει η New York Post, η Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη στο Facebook παρακίνησε τους ακολούθους της να γράψουν αρνητικά σχόλια για το μαγαζί. «Αδελφοί και αδελφές, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ να δώσετε σε αυτό το μέρος μια κακή βαθμολογία, επειδή κοροϊδεύουν τον Κύριό μας Ιησού Χριστό».

Το Mary’s Newtown στην Αυστραλία είναι γνωστό για τα αμφιλεγόμενα και συνήθως προκλητικά ποστ στη σελίδα του στο Facebook. Το κατάστημα που μπορεί να χαρακτηριστεί ως  παμπ/μπυραρία/μπεργκεράδικο, πάντως, είχε μόνο λίγα σχόλια αρνητικά, λόγω της ανάρτησης με τον Ιησού.

«Το Mary’s Newtown ήταν ο τοπικός μου σύνδεσμος με το μπέργκερ (δεδομένου ότι δεν απέχει πολύ από το σπίτι μου) μέχρι σήμερα. Είμαι εξαιρετικά αηδιασμένος και τρομαγμένος από τη δυσάρεστη και ασεβή διαφήμιση για την περίοδο του Πάσχα. Έχετε χάσει έναν πελάτη (και μάλλον πολλούς περισσότερους) από αυτήν την κίνηση», ανέφερε ένα από αυτά τα σχόλια.

«Το να ποστάρετε κάτι ασεβές για τον Ιησού, όταν η πλειοψηφία των πελατών σας είναι πιστοί, ήταν σαν μια κλωτσιά στα ευαίσθητα σημεία. Με χάσατε από πελάτη», ανέφερε μια άλλη κριτική.

Τέλος, ένας άλλος πελάτης, έγραψε: «Πρέπει να επικεντρώνονται στο μενού τους για να προσελκύουν κόσμο και όχι στο να κάνουν αγενείς αναρτήσεις ώστε να τραβήξουν την προσοχή».