Η Πάρις Τζάκσον, κόρη του Μάικλ Τζάκσον, φέρεται να προχώρησε σήμερα σε απόπειρα αυτοκτονίας, όπως μετέδωσε με έκτακτο δελτίο του το ΤΜΖ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, όπως φρόντισε να διαψεύσει η ίδια.

Η Πάρις δέχεται «πυρά» για τις καταγγελίες που διατυπώνονται εναντίον του πατέρα της. Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η κοπέλα νοσηλεύεται έπειτα από πιθανή απόπειρα αυτοκτονίας, λόγω όλης αυτής της ιστορίας, ενώ η κατάστασή της κρίνεται σταθερή.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, ένα ασθενοφόρο έσπευσε στο σπίτι της και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, ενώ ειπώθηκε πως η οικογένεια συνδέει το περιστατικό με τις καταγγελίες εναντίον του Μάικλ Τζάκσον για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Όταν ένας διαδικτυακός της φίλος της ευχήθηκε «καλή ανάρρωση», εκείνη απάντησε μέσω Twitter ότι όλα είναι ψέμματα (τρεις φορές). Μάλιστα, έκανε και μια σειρά από ποσταρίσματα, με τα οποία εξέφραζε την απορία της για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Αργότερα, το ίδιο Μέσο ανέφερε πως «πηγές κοντά στην Πάρις μας είπαν ότι βγήκε από το νοσοκομείο και ότι είναι υπό την περίθαλψη της ομάδας της».