Τουλάχιστον δύο με τρεις μήνες θα περάσει σε κέντρο κράτησης μία πρώην δασκάλα από τη Τζόρτζια των ΗΠΑ, η οποία ομολόγησε πως είχε συνευρεθεί σεξουαλικά με ανήλικο μαθητή της. Στο κέντρο αυτό θα της παρασχεθεί ψυχολογική βοήθεια για θέματα κακοποίησης.

Η 29χρονη Raquel Eleana Spencer θα βρίσκεται επί δέκα χρόνια με την ποινή της σε αναστολή, θα πρέπει να παρέχει 300 ώρες κοινωφελή εργασία και να πληρώσει πρόστιμο χιλίων δολαρίων.

Στην κατοχή της 29χρονης, η οποία παραιτήθηκε μετά τη σύλληψή της στο σχολείο όπου δίδασκε, τον περασμένο Απρίλιο, βρέθηκε επίσης ποσότητα ηρωίνης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, η Spencer κατηγορήθηκε πως έκανε σεξ με έναν μαθητή στο σχολείο μεταξύ του Οκτωβρίου του 2017 και του Απριλίου του 2018. Οι αρχές επιβεβαίωσαν τις επαφές εξετάζοντας το κινητό της τηλέφωνο κι ενώ είχε ήδη βρεθεί με ηρωίνη στην κατοχή της.

Τρεις διευθυντές είχαν επισημάνει την παράξενη συμπεριφορά της 29χρονης δασκάλας στη διάρκεια των μαθημάτων. «Ελπίζω να λάβει τη θεραπεία και τη βοήθεια που χρειάζεται» τόνισε η προϊστάμενη των υπηρεσιών εκπαίδευσης της πολιτείας.

(φωτογραφία αρχείου)