Την τελευταία της πνοή άφησε, σε ηλικία 44 ετών, η ηθοποιός Λίζα Σέρινταν στο σπίτι της στη Νέα Ορλεάνη τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ατζέντης της, Μιτς Κλεμ.

Ο ίδιος, μιλώντας στο περιοδικό People, ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια θανάτου της, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν αυτοκτόνησε.

«Αγαπάμε όλοι τη Λίζα πάρα πολύ και είμαστε θλιμμένοι από την απώλεια που αισθανόμαστε όλοι», δήλωσε ο Κλεμ, προσθέτοντας: «Απεβίωσε το πρωί της Δευτέρας, στο σπίτι της, στο διαμέρισμά της στη Νέα Ορλεάνη. Περιμένουμε την έκθεση του ιατροδικαστή για τα αίτια του θανάτου. Η οικογένειά της επιβεβαίωσε με κάθε βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία. Οποιαδήποτε υπόνοια περί του αντιθέτου είναι απολύτως, 100% μη αβάσιμη».

Η Λίζα Σέρινταν γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 1974 στο Μέικον της Τζόρτζια και αποφοίτησε μετ’ επαίνων από το Carnegie Mellon University. Είναι γνωστή για τη συμμετοχή της σε πολλές σειρές αμερικανικής παραγωγής, όπως CSI: Miami, Invasion, The 4400 και Halt and Catch Fire. Η τελευταία της δουλειά ήταν ο ρόλος της στο θρίλερ Strange Nature.