Άσχημη κατάληξη είχε για ένα μάγο από την Αμερική, η συμμετοχή του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο θαυματοποιός Wayne Houchin από την Καλιφόρνια, θα έδινε συνέντευξη και θα πραγματοποιούσε μαγικά τρικ.

Όλα όμως πήγαν στραβά για αυτόν, όταν ο παρουσιαστής του έριξε στο πρόσωπο ένα εύφλεκτο υγρό που χρησιμοποιείται σε τελετές και ονομάζεται «Agua de Florida». Το αποτέλεσμα ήταν το πρόσωπο του μάγου να τυλιχτεί στις φλόγες, ενώ οι κάμερες κατέγραφαν το περιστατικό.

Η εκπομπή θα προβάλλονταν από τηλεοπτικό σταθμό της Δομινικανής Δημοκρατίας. Εξαιτίας του περιστατικού που συνέβη, το σόου δεν μεταδόθηκε, αν και πλάνα από το περιστατικό «ανέβηκαν» στο διαδίκτυο.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, γιατί ο παρουσιαστής έριξε το υγρό στον άτυχο μάγο, ο οποίος έχει εγκαύματα στο πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια.

«Δεν γνώριζα ότι θα επιχειρούσε κάτι τέτοιο. Δεν ήταν μέρος ενός κόλπου, ήταν μια εγκληματική επίθεση», έγραψε ο Houchin στο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook.

Με αφορμή το περιστατικό, ο διάσημος μάγος David Copperfield δήλωσε: «Προσπαθείς να παρουσιάσεις τον εαυτό σου σαν έναν περφόρμερ που δημιουργεί θαύματα και ξαφνικά και σπάνια κάποιος μπορεί να το παρεξηγήσει και να σκεφτεί ότι προσπαθείς να ενισχύσεις την εντύπωση για υπερφυσικές πράξεις».

Ο άτυχος μάγος θα κινηθεί νομικά εναντίον του παρουσιαστή.

Δείτε το βίντεο με το απίστευτο περιστατικό…