Διπλά τα είδε για δεύτερη φορά η 25χρονη Emma Power όταν πήγε για τον καθιερωμένο υπέρηχο στο γυναικολόγο της!

Η μητέρα δύο δίδυμων αγοριών δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν έγκυος σε δίδυμα για δεύτερη φορά, καθώς οι πιθανότητες να συμβεί αυτό ήταν μόλις 1 στις 170.000.

«Ούτε ο σύζυγός μου με πίστεψε όταν τον πήρα τηλέφωνο για να του ανακοινώσω τα νέα. Έτσι πήρα τη φωτογραφία του υπερηχογραφήματος και πήγα να τον βρω στη δουλειά του» είπε η νεαρή μητέρα.

Το ζευγάρι από το York έχει ήδη δύο αγόρια έξι ετών, τον Kyle και τον Connor. Στην οικογένειά τους προστέθηκαν τώρα οι νεογέννητες Ruby και Jessica.

The pair, from Tang Hall, York, are already parents to six-year-olds Kyle and Connor – and had to get ready to make some space for Ruby and Jessica.

Είναι το «τρίτο σετ» διδύμων που γεννιούνται από την πλευρά της Emma, όπως είπε η ίδια στη Daily Mirror.
Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι η Emma συνέλαβε τα δίδυμα και τις δύο φορές φυσιολογικά και δεν έκανε κάποια θεραπεία γονιμότητας.

Οι ευτυχείς γονείς τώρα θα πρέπει να περιμένουν λίγο καιρό να μεγαλώσουν τα κορίτσια για να δουν αν είναι πανομοιότυπα ή όχι, αναφέρει η εφημερίδα. Πρόσφατα επιστήμονες ανακάλυψαν ότι τα δίδυμα μπορεί να διαφέρουν γενετικά. Παρότι τα πανομοιότυπα μοιράζονται το ίδιο DNA, ερευνητές ανακάλυψαν στοιχεία που τους κάνουν να πιστεύουν ότι έχουν μικρές γενετικές αλλαγές σε κυτταρικό επίπεδο, οι οποίες ευθύνονται για αλλαγές ανάμεσά τους μεγαλώνοντας.