Η Klara Lima, περισσότερο γνωστή με το καλλιτεχνικό της «Kitana Savage», ξεπέρασε τα ψυχολογικά προβλήματα που την ταλαιπωρούσαν και τον εθισμό στα ναρκωτικά για να γίνει η γυναίκα που πάντα λαχταρούσε.

Η 28χρονη Τσέχα που μοιράζει πια τον χρόνο της μεταξύ Λονδίνου, Μαϊάμι και Ντουμπάι έχει υποβληθεί σε ένα σωρό πλαστικές επεμβάσεις στη Βραζιλία, φτιάχνοντας γλουτούς και στήθος για να γίνει το μοντέλο που πάντα ονειρευόταν.

Η Klara πέρασε δύσκολους καιρούς όταν έχασε και τους δυο της γονείς σε μικρή ηλικία, βρίσκοντας καταφύγιο στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, «εγκατέλειψα τελείως τον εαυτό μου», λέει χαρακτηριστικά.

Σήμερα είναι ολότελα αναμορφωμένη και αναγεννημένη, σωματικά και ψυχολογικά. Μεγαλωμένη μέσα στα οικογενειακά πλούτη, έζησε ένα καλό μέρος της ζωής της στον Καναδά: «Τα παιδικά μου χρόνια ήταν παράδεισος και κόλαση», εξομολογείται, καθώς έχασε και τους δύο γονείς της σε αεροπορικό δυστύχημα στα 17 της.

Η Klara κληρονόμησε την τεράστια περιουσία, δεν ήταν όμως αρκετή για να την κρατήσει χαρούμενη. «Ανέπτυξα ανορεξία και βουλιμία και άρχισα να κάνω ναρκωτικά. Πήρα 40 κιλά. Οι άνθρωποι με χλεύαζαν γιατί έμοιαζα πολύ άσχημη». Έχοντας περάσει κι ένα από αυτά τα περιστατικά που σου αλλάζουν τη ζωή στο Μεξικό, όταν κινδύνευσε να πεθάνει από υπερβολική δόση, πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τα παλιά και να ανοιχτεί σε μια καινούρια περιπέτεια.

Στα 21 της έκανε την πρώτη πλαστική και αναρίθμητες επεμβάσεις αργότερα, ήταν πια το άτομο που ονειρευόταν μια ζωή, «η καλύτερη επένδυση των χρημάτων» της που έκανε ποτέ, όπως λέει. Μετά πόζαρε ως μοντέλο, έκανε και μερικά ερασιτεχνικά πορνογραφικά βίντεο, όλα αυτά όμως κομμένα πια, δηλώνει.

Τώρα επικεντρώνεται στην καριέρα της ως μουσικός, έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το πρώτο ραπ σινγκλ της…