Ενισχύσεις στα σύνορα με τη Συρία στέλνει η Άγκυρα

Μετέφερε αυτοκινητοπομπή με άνδρες των ειδικών δυνάμεων στην Ιντλίμπ


ΚΟΣΜΟΣ
22:16
11/01/2019
Ενισχύσεις στα σύνορα με τη Συρία στέλνει η Άγκυρα
1
loading

Η Άγκυρα έστειλε μια αυτοκινητοπομπή που μετέφερε άνδρες των ειδικών δυνάμεων και θωρακισμένα οχήματα στην επαρχία Χατάι, στα σύνορα με τη Συρία, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

Οι δυνάμεις αυτές στέλνονται στην περιοχή για να ενισχύσουν τους στρατιώτες που σταθμεύουν ήδη στα σύνορα, κοντά στην επαρχία Ιντλίμπ, το τελευταίο μεγάλο προπύργιο των ανταρτών στη Συρία.

Η αυτοκινητοπομπή έφτασε στην περιφέρεια Γιαϊλανταγί της Χατάι, από όπου θα προωθηθεί στα σύνορα.

Μια πηγή στις τουρκικές υπηρεσίες ασφαλείας ανέφερε ότι ο στρατός μεταφέρει δυνάμεις από και προς την περιοχή αυτή, αλλά απέφυγε να διευκρινίσει αν οι μετακινήσεις αυτές γίνονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια στρατιωτική επιχείρηση εντός της επαρχίας Ιντλίμπ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar FJR 500

    ΤούρκοιΙσλαμοσυμμοριτες σκέφτονται να καταλάβουν την Δαμασκό αλλά πρώτα θα αγοράσουν τους S400 απο τους Ρώσους ώστε να μπορέσουν να τους καταρρίψουν. Αλλά ίσως να περιμένουν να τους φτιάξουν ένα πυρηνικό αντιδραστήρα για να φτιάξουν μετά τα πυρηνικό όπλα που θα ρίξουν στην Μόσχα . Τους πουλάει και τους αγοράζει όλους ο Σουλτάνος ο Πορθητής γατάκια είναι όλοι μπροστά του. Στο τέλος πραγματικά θα τσακωθούν Ρώσοι και Αμερικανοί για ποιός θα τον πάρει ως γιουσουφάκι one night stand.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει