Με αυτοθυσία δύο αστυνομικοί στην Κομητεία Τσέιμπερς του Τέξας καταφέρνουν να απεγκλωβίσουν ένα άτομο από φλεγόμενο όχημα. Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 13/12 στις 20:30 το βράδυ τοπική ώρα και καταγράφηκε από τις κάμερες που έφεραν πάνω τους οι δύο αξιωματικοί.

Ο Braedon Boznango και ο Carlton Carrington έλαβαν κλήση για ένα όχημα που είχε βγει εκτός δρόμου και είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Σπεύδουν στο σημείο όπου αυτόπτες μάρτυρες τους ενημερώνουν πως υπάρχει άνθρωπος στη θέση του οδηγού.

Με τις φλόγες να έχουν επεκταθεί σε όλο το όχημα, η αποστολή τους είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη καθώς δεν έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό. Παρ’ όλα αυτά χωρίς δεύτερη σκέψη πλησιάζουν στο αυτοκίνητο και προσπαθούν να απομακρύνουν τον άνδρα που βρίσκεται μέσα. Του ζητούν να απλώσει τα χέρια του ώστε να μπορέσουν να τον τραβήξουν έξω από την καμπίνα.

Καταφέρνουν να τον απεγκλωβίσουν, αλλά η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή καθώς τα πόδια του και ο κορμός του καίγονται. Χρησιμοποιούν πυροσβεστήρα για να σβήσουν τη φωτιά που τον καίει και ρωτούν τους παριστάμενους αν υπάρχει άλλος άνθρωπος μέσα στο αυτοκίνητο.

Απομακρύνουν το θύμα από το σημείο και καλούν τις πρώτες βοήθειες. Λίγο αργότερα ο οδηγός μεταφέρεται με ελικόπτερο σε κοντινό νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς έχει υποστεί εγκαύματα σε όλο του το σώμα. Οι δύο αστυνομικοί χαρακτηρίζονται ήρωες από την τοπική κοινωνία για την αυτοθυσία που επέδειξαν και για την προσήλωσή τους στο καθήκον.