Η Tiana Perea από το Χιούστον γιόρτασε τα 22α γενέθλιά της ρίχνοντας… άκυρο στο σύντροφό της τον οποίο και χώρισε μπροστά στους καλεσμένους της, αποκαλύπτοντάς του ότι γνωρίζει για τα καμώματά του.

Είναι η στιγμή που ο ανυποψίαστος Santos μαθαίνει ότι φίλοι, συγγενείς και γνωστοί που βρίσκονται στο πάρτι γενεθλίων, γνωρίζουν για τις ατασθαλίες του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Santos που με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι αξίζω πολύ καλύτερα πράγματα», λέει αρχικά η Tiana και προσθέτει: «Γιατί κάθε άτομο που βρίσκεται εδώ μέσα γνωρίζει ότι προσπαθούσες να γ…. ένα κορίτσι. Όλοι μας έχουμε δει screenshots από τα μηνύματα και βίντεο ερωτικού περιεχομένου που της έστελνες. Μέχρι και την ίδια φωτογραφία που έστειλες σήμερα σε μένα της έστειλες».

Σε εκείνο το σημείο ο αδερφός της του δίνει μια μαύρη τσάντα και του ζητάει να αποχωρήσει από το σπίτι.

«Σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, τελειώσαμε και μπορείς να ξεκουμπιστείς», του λέει η κοπέλα και οι καλεσμένοι ξεσπούν σε ζητωκραυγές, αποκαλώντας την «κακή σκύλα».

Η 22χρονη δημοσίευσε βίντεο του περιστατικού στο λογαριασμό της στο twitter, προκαλώντας πανικό. Το βίντεο ανέβηκε στις 12 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 19 του μηνός αριθμεί 5,98 εκατομμύρια προβολές, 58.003 retweets και πάνω από 235.000 likes.