Συγκλονιστικό βίντεο από την τραγωδία σε κλαμπ στην Ιταλία

Θρήνος για τους έξι νεκρούς, αγωνία για τους δεκάδες τραυματίες


ΚΟΣΜΟΣ
16:19
08/12/2018
Συγκλονιστικό βίντεο από την τραγωδία σε κλαμπ στην Ιταλία
loading

Τις στιγμές αγωνίας και πανικού που έζησαν όσοι βρίσκονταν χθες τη νύχτα στο κλαμπ «Μπλε Φανάρι», στη μικρή πόλη Κορινάλντο της Ιταλίας, καταγράφει το παρακάτω βίντεο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, πιθανώς έγινε χρήση σπρέι πιπεριού, που προκαλεί φαγούρα, και οι νεαροί, που είχαν συρρεύσει για να απολαύσουν συναυλία του ράπερ Sfera Ebbasta, άρχισαν να απομακρύνονται και να πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο. Το αποτέλεσμα ήταν έξι άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους, οι πέντε ανήλικοι, και περισσότεροι από εκατό να τραυματιστούν.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι οι πέντε από τους έξι νεκρούς είναι ανήλικοι, τρία κορίτσια και δύο αγόρια, ενώ το άλλο θύμα είναι μία μητέρα η οποία συνόδευε την κόρη της στη συναυλία.

Το δράμα εξελίχθηκε περί τις 2 ώρα Ελλάδος και σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο στην ντισκοτέκ υπήρχαν τρεις έξοδοι κινδύνου, η μία εκ των οποίων έβγαζε σε μία μικρή γεφυρούλα πάνω από μία τάφρο, η οποία οδηγούσε στον χώρο στάθμευσης του κτηρίου. Υπό την πίεση τόσων ανθρώπων, οι οποίοι σπρώχνονταν για να βγουν από την αίθουσα, η μία πλευρά του προστατευτικού ρείθρου της γέφυρας υποχώρησε με αποτέλεσμα πολλοί να πέσουν μέσα στην τάφρο. Όσοι είχαν την ατυχία να πέσουν πρώτοι συμπιέστηκαν από τους υπόλοιπους και έχασαν τη ζωή τους.

Τη δεύτερη έξοδο κινδύνου τα παιδιά τη βρήκαν κλειστή.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει