Μια παράξενη παρέα παρακολούθησε τη ρομαντική στιγμή του ζευγαριού

Μία πρόταση γάμου και ένα παράξενο photobombing


ΚΟΣΜΟΣ
18:21
21/11/2018
Μια παράξενη παρέα παρακολούθησε τη ρομαντική στιγμή του ζευγαριού
loading

Ο Jordan Doyle και η Mary Lister ταξίδεψαν μέχρι τη Σιγκαπούρη για αναψυχή. Ο 28χρονος ωστόσο άδραξε την ευκαιρία για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Η ρομαντική αυτή στιγμή έλαβε χώρα σε ένα πάρκο παρέα με ενυδρίδες (ή βίδρες), τις οποίες είχε πάει να δει το ζευγάρι.

«Είχα το δαχτυλίδι μαζί μου και η Mary θαυμάζει τις ενυδρίδες, σκέφτηκα λοιπόν πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνω την πρόταση», δήλωσε ο 28χρονος στο BBC.

«Όταν τους ζήτησα να ποζάρουν για φωτογραφία, οι ενυδρίδες βγήκαν από το νερό και πλησίασαν το ζευγάρι. Δεν μπορούσα να το πιστέψω», σημειώνει από την πλευρά του ο φωτογράφος, Bernard Seah που ήταν μαζί τους.

Τα εν λόγω θηλαστικά είναι μέλη του γκρουπ «Bishan 10». Πρόκειται για μια από τις πολλές οικογένειες ενυδρίδων που αναπτύσσονται στις αστικές περιοχές της Σιγκαπούρης. Είναι τόσο διάσημες μάλιστα που συχνά πυκνά απασχολούν και τα ΜΜΕ, έχουν πάρει μέρος σε ντοκιμαντέρ του David Attenborough, ενώ έχουν τη δική τους σελίδα στο Facebook.

Στους δύο Βρετανούς αρέσουν πολύ τα ταξίδια και όταν βρέθηκαν στη Σιγκαπούρη, επικοινώνησαν με τον Bernard Seah, ο οποίος φωτογραφίζει τακτικά ενυδρίδες και τον ρώτησαν αν θα μπορούσε να τους βοηθήσει να τις δουν από κοντά.

Την Τρίτη 13/11 λοιπόν συναντήθηκαν με τον κύριο Seah και με ένα γκρουπ τοπικών φωτογράφων που τους οδηγήσαν στην τεχνητή λίμνη Marina Reservoir.

Κάποια στιγμή το ζευγάρι απομακρύνθηκε από το γκρουπ και τότε ήταν που ο 28χρονος αποφάσισε να κάνει την πρόταση γάμου.

«Δεν καταφέραμε να συλλάβουμε τη στιγμή γι' αυτό λοιπόν του ζήτησαν να γονατίσει και να κάνει ξανά την πρόταση. Και το επόμενο πράγμα ήταν οι ενυδρίδες να εμφανιστούν», είπε ο κύριος Seah. Έμειναν εκεί για περίπου τρία λεπτά πράγμα πρωτόγνωρο και «άρχισαν να μας μυρίζουν οπότε έπρεπε να μείνουμε ακίνητοι».

«Έχω δει ενυδρίδες να πλησιάζουν ανθρώπους αλλά ποτέ για τέτοιο διάστημα», λέει στο BBC ο φωτογράφος προσθέτοντας πως: «Δεν είχα σχεδιάσει αυτή τη φωτογραφία και τελικά και αποδείχθηκε πολύ ξεχωριστή».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει