O μνηστήρας της επέβαινε στην πτήση της Lion Air, η οποία συνετρίβη με αποτέλεσμα να σκοτωθούν όλοι οι επιβαίνοντες. Τώρα, η Ινδονήσια, αποφάσισε να φωτογραφηθεί μόνη της με το νυφικό της, αναφέρει στην ιστοσελίδα του το BBC.

Η Ιντάν Σιάρι και ο Ρίο Νάντα Πρατάμα επρόκειτο να παντρευτούν στις 11 Νοεμβρίου. Αλλά ο Πρατάμα σκοτώθηκε κατά την επιστροφή του στο σπίτι του για τον γάμο όταν η πτήση JT 610 της Lion Air συνετρίβη στις 29 Οκτωβρίου λίγο μετά την απογείωσή της από την Τζακάρτα.

Η Σιάρι αποφάσισε τότε να πραγματοποιήσει την τελευταία του επιθυμία και πόζαρε για τις φωτογραφίες του γάμου φορώντας το νυφικό της και την βέρα της.

«Παρότι η θλίψη μου δεν περιγράφεται, πρέπει να χαμογελάω για εσένα. Δεν μπορώ να είμαι θλιμμένη αλλά θα πρέπει να είμαι δυνατή όπως μου έλεγες πάντα να είμαι», έγραψε στο Instagram.

Η ίδια εξήγησε ότι πριν επιβιβαστεί στην πτήση ο Πρατάμα αστειεύτηκε ότι αν δεν επιστρέψει εγκαίρως για τον γάμο εκείνη να φωτογραφηθεί μόνη της και να του στείλει τις φωτογραφίες.

Το αεροπλάνο μετέφερε 189 επιβαίνοντες από την Τζακάρτα στο Πανγκάλ Πινάνγκ. Δεν υπάρχουν επιζώντες και η άτρακτος του Boeing 737 δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.

Σε παλαιότερες αναρτήσεις στη σελίδα της στο Instagram η Σιάρι έγραψε ότι γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της 13 χρόνια πριν και τον περιέγραψε ως «τον πρώτο της έρωτα».

Ο φωτογράφος που τράβηξε τις φωτογραφίες επίσης ανήρτησε κάποιες από αυτές στο Διαδίκτυο εξηγώντας την ιστορία, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το ζευγάρι γνωριζόταν από το σχολείο, γράφει η ίδια και περιγράφει ότι το νυφικό και τα ρούχα για τη φωτογράφιση τα είχαν αποφασίσει μόλις μερικές εβδομάδες πριν από το δυστύχημα.

Ο Πρατάμα, ο οποίος ήταν γιατρός, είχε συμμετάσχει σε ένα σεμινάριο στην Τζακάρτα και πριν αναχωρήσει της είχε πει αστειευόμενος: «Αν δεν επιστρέψω ως τις 11 Νοεμβρίου εσύ να βάλεις το νυφικό που σου διάλεξα», γράφει ο φωτογράφος στη δική του σελίδα στο Instagram.

«Βάλε ωραίο μακιγιάζ, κράτα λευκά τριαντάφυλλα, βγάλε φωτογραφίες και στείλτες μου».

Κατά την επιστροφή του στη γενέτειρά του Πανγκάλ Πινάνγκ για τον γάμο επιβιβάστηκε στη μοιραία πτήση που συνετρίβη λίγο μετά την απογείωση.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί τα αίτια του δυστυχήματος αλλά το αεροπλάνο είχε εμφανίσει τεχνικά προβλήματα σε προηγούμενη πτήση. Ένα από τα μαύρα κουτιά της πτήσης έχει ανασυρθεί αλλά οι αρχές λένε ότι θα χρειαστούν μήνες μέχρι να αναλυθούν τα δεδομένα του.