«Αυτό που συνέβη στη Βεγγάζη είναι μια τρομοκρατική επίθεση»

Χίλαρι Κλίντον: Δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να βρεθούν οι τρομοκράτες


ΚΟΣΜΟΣ
7:09
22/09/2012
«Αυτό που συνέβη στη Βεγγάζη είναι μια τρομοκρατική επίθεση»
3
loading

«Τρομοκρατική επίθεση» χαρακτήρισε το χτύπημα στη Βεγγάζη εναντίον του προξενείου των ΗΠΑ η υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον,

Συγκεκριμένα, η Κλίντον δήλωσε: «Αυτό που συνέβη στη Βεγγάζη είναι μια τρομοκρατική επίθεση και δεν θα είμαστε ήσυχοι, πριν βρεθούν και οδηγηθούν στη δικαιοσύνη οι τρομοκράτες που δολοφόνησαν τέσσερις Αμερικανούς».

Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους τέσσερις Αμερικανούς ήταν και ο πρεσβευτής της χώρας στη Λιβύη Κρις Στίβενς.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ, για πρώτη φορά χθες, χαρακτήρισε «τρομοκρατική» αυτή την επίθεση κατά του προξενείου των ΗΠΑ στη Βεγγάζη, ενώ συνέχιζε να διερωτάται για το επίπεδο της προμελέτης της επίθεσης αυτής.

Ακόμη, η Χίλαρι Κλίντον σχημάτισε μια επιτροπή με επικεφαλής έναν πρώην πρεσβευτή η οποία θα μελετήσει σε βάθος τα μέτρα ασφαλείας που ίσχυαν στο προξενείο της Βεγγάζης κατά τον χρόνο των πραγματικών περιστατικών και τις πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της απειλής.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar hellelujah

    γιατί κάτι μου λέει ότι οι τρομοκράτες θα είναι από τη συρία...

  2. avatar 3X6=18

    Γʹ0 ΧΡΌΝΙΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΊ ΠΟΛΕΜΆΝ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΈΣ ΕΠΙΘΈΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΎΣ ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΝΑ ΚΆΝΗ ΜΕ ΣΧΈΣΗ ΔΙΑΚΑΙΟΣΙΝΗ ΥΓΕΊΑ ΘΕΌ ΦΎΣΗ ΖΩΉ ΤΑ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΆ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΎΣ ΤΟΥΣ .....ΒΡΕ ΕΊΠΑ ΠΟΛΕΜΆΤΑΙ ΕΣΕΊΣ ΘΕΌΣ ΠΝΕΎΜΑ ΦΎΣΗ ΖΩΉ YOUR EXISTENCE ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΕΧΘΡΌ ΣΑΣ ΤΗΝ ΖΩΉ ΣΑΣ ΤΟΝ EMPASADOR ΣΥΜΠΑΝΑΡΧΗ ΠΛΑΝΗΤΆΡΧΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΆ ΘΕΑΤΡΙΝΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΆΣΑ Ο ΚΟΜΣΟΣ ΕΊΝΑΙ ΜΠΌΛΗΣ MΠΑΤΕ ΚΟΛΛΑΣΗ ΤΟ ΘΕΪΚΌ ΩΑΡΡΑΝΤΥ 100 %

  3. avatar teddy

    Πω! Πωωω! Πως έγινε έτσι αυτή! Σαν σκιάχτρο σε απσύνθεση! Κάτι ήξερε ο wild-Bill που .... να! πως να το πω τώρα! .... την απαξίωσε! Έβλεπε μπροστά! ο καλλιτέχνης (μουσικός γαρ! σαξοφωνίστας)!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει