Σε δύσκολη θέση η αλυσίδα Pret a Manger

Και δεύτερος πελάτης πέθανε από αλλεργικό σοκ μετά την κατανάλωση προϊόντος της εταιρείας


ΚΟΣΜΟΣ
22:52
07/10/2018
Σε δύσκολη θέση η αλυσίδα Pret a Manger
1
loading

Και δεύτερος πελάτης πέθανε από αλλεργικό σοκ εξαιτίας ενός συστατικού που περιείχε μια πίτα που είχε αγοράσει από την αλυσίδα Pret a Manger στη Βρετανία, όπως επιβεβαίωσε η ίδια η εταιρεία και αναφέρει η εφημερίδα Guardian.

Ο πελάτης πέθανε έπειτα από κατανάλωση μιας πίτας super-veg rainbow, που υποτίθεται ότι δεν περιείχε γαλακτοκομικά.

Η αλυσίδα, όπως γράφει σε ρεπορτάζ του ο Guardian, το οποίο αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων,  υποστήριξε ότι οι προμηθευτές της τής πούλησαν υποτιθέμενο γιαούρτι χωρίς γαλακτοκομικά, το οποίο η αλυσίδα χρησιμοποίησε ως συστατικό στην πίτα, που βρέθηκε ότι περιείχε πρωτεϊνη ορού γάλακτος.

Τα Pret βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών έπειτα από τον θάνατο της 15χρονης Νατάσα Έντναν-Λέιπεραουζ, η οποία ήταν αλλεργική στο σουσάμι και πέθανε το 2016 αφού έφαγε μια μπαγκέτα της αλυσίδας. Ο δεύτερος πελάτης κατέρρευσε και πέθανε στις 27 Δεκεμβρίου τον περασμένο χρόνο αφού έφαγε μια πίτα σε κατάστημα του Μπαθ.

Η εταιρεία με προϊόντα vegan CoYo, ανακάλεσε τα γιαούρτια της τον Φεβρουάριο έπειτα από τον εντοπισμό ίχνους γαλακτοκομικών σε αυτά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Teo 56

    Αν είσαι vegan τελικά είναι δύσκολη η αναζήτηση τροφής... Σου έρχεται η πρωτείνη γάλακτος από κει που δεν το περιμένεις.

    Τώρα αστείο τέλος. 2 έστειλαν στον άλλο κόσμο. Άιντε κλείστε τους να σωθούν οι επόμενοι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει