Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ διάβασε σε μικρά παιδιά σε ένα ορφανοτροφείο, τάισε ένα ελεφαντάκι και έκανε ένα σύντομο σαφάρι στην Κένυα, την τρίτη χώρα που επισκέπτεται στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Αφρική.

Η Μελάνια Τραμπ, η οποία τις προηγούμενες ημέρες επισκέφθηκε την Γκάνα και το Μαλάουι, την Παρασκευή έκανε μια στάση σε ένα πάρκο εκτροφής μικρών ελεφάντων που έχουν χάσει τη μητέρα τους. Μολονότι την αιφνιδίασε ένα από τα μικρά, τρέχοντας κατά πάνω της, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της όταν της ζητήθηκε να ταΐσει με το μπιμπερό ένα από τα ορφανά, ενώ χάιδεψε ένα άλλο.

Στη συνέχεια, φορώντας ένα λευκό καπέλο, συμμετείχε σε ένα σύντομο σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο του Ναϊρόμπι, όπου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά ζέβρες, καμηλοπαρδάλεις και άλλα ζώα.

Η πρώτη κυρία επισκέφθηκε ένα τοπικό ορφανοτροφείο, κράτησε στην αγκαλιά της τα μωρά ενώ διάβασε ένα βιβλίο στα μεγαλύτερα παιδιά που τραγούδησαν και χόρεψαν προς τιμή της.

Η Μελάνια, που θα αναχωρήσει σήμερα για την Αίγυπτο, τον τελευταίο σταθμό της στην Αφρική, παρακολούθησε επίσης μια θεατρική παράσταση, συνοδευόμενη από την πρώτη κυρία της Κένυας, Μάργκαρετ Κενιάτα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.