Σε μια από τις χειρότερες αναμφίβολα κλοπές στην ιστορία των κλοπών, δυο γυναίκες πήγαν να αρπάξουν ισιωτικά μαλλιών από το δωμάτιο καλλωπισμού ενός μπαρ.

Το κλειστό κύκλωμα του The Supper Club στο Δυτικό Γιορκσάιρ της Βρετανίας κατέγραψε την ιδιαιτέρως άβολη και πολύ επικίνδυνη στιγμή, όταν βγαίνουν σπίθες από την πρέσα μαλλιών!

Αφού δεν μπόρεσαν να βγάλουν τις συσκευές από την πρίζα, οι δύο γυναίκες προσπάθησαν να κόψουν το καλώδιο με ένα αιχμηρό αντικείμενο.

«Αγαπητοί πελάτες μας, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Σήμερα … αυτές οι δύο καθυστερημένες έκοψαν και έκλεψαν δύο από τις πρέσες μαλλιών μας. Τις αναγνωρίζετε; Είστε μία από τις δύο;», έγραψε το μπαρ στη σελίδα του στο Facebook.

Αργότερα δημοσίευσε και το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, δίνοντας και μια συμβουλή «σε κάθε επίδοξο κλέφτη, το να κόψεις ένα καλώδιο συνδεδεμένο στην πρίζα είναι επικίνδυνο»…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.