Τι έκανε ο παθολογικά ανταγωνιστικός Mark Zuckerberg όταν έχασε από ένα κοριτσάκι

Κανείς δεν κερδίζει τον ιδρυτή του Facebook στα… επιτραπέζια


ΚΟΣΜΟΣ
21:42
11/09/2018
Τι έκανε ο παθολογικά ανταγωνιστικός Mark Zuckerberg όταν έχασε από ένα κοριτσάκι
3
loading

Παθιασμένα ανταγωνιστικός και με πολλές εμμονές, ο ισχυρός άντρας του κολοσσού της κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι ένας καθημερινός άνθρωπος.

Και παρά το γεγονός ότι δεν αγαπά τις συνεντεύξεις και την προβολή, τώρα με την ομοβροντία των σκανδάλων του Facebook αναγκάστηκε να μιλήσει στο «New Yorker», θέλοντας να φτιάξει κάπως την εικόνα του.

Εκεί εξομολογήθηκε την εμμονή του να κερδίζει πάντα στα παιχνίδια. Κάποια χρόνια πριν λοιπόν έπαιζε Scrabble με την κόρη μιας φίλης του μέσα σε ένα εταιρικό τζετ. Και έχασε από το σχολιαρόπαιδο στο γνωστό επιτραπέζιο των λέξεων!

Κάτι που δεν θα άφηνε να περάσει στα ψιλά. Κάθισε και έφτιαξε λοιπόν ένα πρόγραμμα, επιτόπου μάλιστα, που του επέτρεπε να πληκτρολογεί τα γράμματα που είχε διαθέσιμα μπροστά του και να του δείχνει όλες τις λέξεις που μπορούσαν αυτά να σχηματίσουν.

Και μετά ανάγκασε το κοριτσάκι να ξαναπαίξουν. Να τι δήλωσε εκείνη στο περιοδικό: «Όλοι γύρω μας είχαν διαλέξει ομάδες: την Ομάδα των Ανθρώπων και την Ομάδα των Μηχανών. Όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο, λήγοντας την παρτίδα πρόωρα, ο Zuckerberg είχε ένα μικρό προβάδισμα».

Από τη συνέντευξη μάθαμε επίσης και τη βαθιά εμμονή του Zuckerberg με τον Οκταβιανό Αύγουστο, τον πρώτο αυτοκράτορα της Ρώμης…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Ναι αλλά…

    Μη σκάτε δεν πρόκειται ποτέ να τον συναντησεται

  2. avatar Για την πλάκα του το έκανε λογικά

    Αλλά δεν βλέπω να εστιάζουμε στο ότι έκατσε και έφτιαξε επιτόπου εν ώρα πτήσης το πρόγραμμα και προλάβανε να παίξουν και λίγο μέχρι να φτάσουν.

  3. avatar ΤΟΞΟΤΗΣ

    ΜΕΓΑΛΟΣ Μ@Κ@Κ@Σ.........

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει