Ένα ειδεχθές έγκλημα με θύμα ένα αγοράκι 16 μηνών και θύτη τον ίδιο του τον πατέρα έγινε στο Λούισβιλ του Τέξας.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής 19 Αυγούστου στην αυλή ενός συγκροτήματος κατοικιών. Ο Έντουαρντ Καράντζα που μένει μαζί με τη γυναίκα του στο συγκρότημα, μιλώντας στη NY Post είπε πως ήταν ξαπλωμένος όταν άκουσε ανθρώπους να ουρλιάζουν. Αρχικά δεν έδωσε σημασία, αλλά λίγο αργότερα άκουσε πυροβολισμούς και βγήκε έξω.

Ο Καράντζα είπε πως είδε τον άνδρα να στέκεται με το παιδί σε μια λίμνη αίματος. «Είχε ένα σατανικό βλέμμα. Δεν ήταν φυσιολογικό το βλέμμα του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο άνδρας βρισκόταν στην αυλή και φώναζε επανειλημμένως στον κόσμο να βγει έξω. Στη συνέχεια πέταξε το παιδί πάνω σε ένα τσιμεντένιο τοίχο και άρχισε να το μαχαιρώνει με μαχαίρια και ψαλίδι. Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον σταματήσει πετώντας του έναν κάδο ανακύκλωσης. Ένας άλλος πήρε πιο δραστικά μέτρα καθώς άρπαξε από το σπίτι του ένα πυροβόλο όπλο και άρχισε να τον πυροβολεί τραυματίζοντάς τον στο πόδι.

Κάποιοι άλλοι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στην Dallas Morning News ότι ο πατέρας φώναζε «ο Ιησούς έρχεται», γεγονός που επιβεβαίωσε στην NY Post και ο αρχηγός της αστυνομίας, Τζέσε Χάντερ, ο οποίος χαρακτήρισε το συμβάν ως το «χειρότερο» στην 20ετή καριέρα του.

Η 26χρονη Σιέρα Μιλς που μένει στο συγκρότημα κατοικιών, μιλώντας στην Post είπε πως έβλεπε συχνά τον πατέρα του παιδιού να περνά χρόνο στο μπαλκόνι του σπιτιού του. «Ήταν ένας εντελώς φυσιολογικός άνθρωπος. Αυτό που συνέβη είναι απίστευτο», σημείωσε.

Ο πατέρας συνελήφθη από την αστυνομία και μεταφέρθηκε στις φυλακές του Λούισβιλ. Οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων προκειμένου να του απαγγείλουν κατηγορίες. Από την άλλη, ο άνθρωπος που προσπάθησε να τον σταματήσει πυροβολώντας τον δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει κατηγορίες, όπως ανέφερε ο αρχηγός της αστυνομίας. Όσο για το αγοράκι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αλλά λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.