Ένα πρώην μοντέλο δέχθηκε επίθεση από σκύλο ράτσας χάσκι στην πόλη Αρβάντα, λίγο έξω από το Ντένβερ. Το περιστατικό συνέβη στις 7 Αυγούστου σε εστιατόριο και καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, η γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση ενδιαφερόταν να υιοθετήσει τον εν λόγω σκύλο.

Το χάσκι είχε πλησιάσει τη γυναίκα η οποία το χάιδευε στο κεφάλι, όταν ξαφνικά της επιτέθηκε δαγκώνοντάς της στο πρόσωπο και προκαλώντας ζημιά στο ένα μάτι της. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μάτι και σε πλαστική στο πρόσωπο. Οι γιατροί αισιοδοξούν πως η όραση στο τραυματισμένο μάτι της θα αποκατασταθεί.

Αλγεινή εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί η συμπεριφορά της ιδιοκτήτριας του χάσκι, που καθόταν πολύ κοντά στη γυναίκα. Αμέσως μετά το ατυχές περιστατικό, αφού πρώτα έριξε μια ματιά στο πρόσωπο του θύματος, μάζεψε άρον άρον τα πράγματά της, πήρε το σκύλο της και απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Μετά την επίθεση οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της ιδιοκτήτριας του σκύλου. Τελικά το πρωί της Παρασκευής 17/8 αυτή εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα συνοδεία του δικηγόρου της και προς το παρόν δεν της έχει απαγγελθεί κάποια κατηγορία.

Το χάσκι θα εξεταστεί από ειδικούς προκειμένου να διαπιστωθεί αν του έχουν γίνει όλα τα προβλεπόμενα εμβόλια και πως δεν φέρει κάποια ασθένεια.