Ο δυναμισμός της βασίλισσας Ελισάβετ είναι αναμφισβήτητος. Κανείς ωστόσο δεν θα πίστευε ότι φτάνει σε τέτοιο βαθμό, ώστε να καταφέρει να σταθεί επάξια δίπλα σε έναν πράκτορα 007.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο πιο αναγνωρίσιμος Βρετανός όλων των εποχών, ο Τζέιμς Μποντ, δεν θα μπορούσε να λείπει από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Ενσαρκωμένος από τον Ντάνιελ Κρεγκ, εμφανίστηκε στις οθόνες σε ένα μικρό φιλμ, που γυρίστηκε στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Το βίντεο δείχνει τον ηθοποιό να φτάνει φορώντας το σμόκιν του στα ανάκτορα όπου τον υποδέχεται ένας από τους μπάτλερ του παλατιού και τον οδηγεί στο δωμάτιο όπου βρίσκεται η Βασίλισσα και γράφει ένα γράμμα.

Η Ελισάβετ υποδέχεται τον Ντάνιελ Κρεγκ με την προσφώνηση «καλησπέρα κύριε Μποντ και στη συνέχεια οι δυο τους περπατούν στους διαδρόμους του παλατιού για να επιβιβαστούν τελικά σε ελικόπτερο που θα τους οδηγήσει στο Ολυμπιακό Στάδιο για την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Βασίλισσα, στον πρώτο της κινηματογραφικό ρόλο εμφανίζεται να κάθεται στο ελικόπτερο δίπλα στον διάσημο κινηματογραφικό πράκτορα. Το ελικόπτερο αφού πετάει πάνω από διάφορα αξιοθέατα του Λονδίνου φτάνει στο στάδιο κι εκεί, αποβιβάζεται με αλεξίπτωτο η Ελισάβετ. Μόνο που την ελεύθερη πτώση δεν έκανε η ίδια αλλά κασκαντέρ.