Οι αποκαλύψεις γνωστής ηθοποιού για την αίρεση του σεξ

Η υπόθεση της μυστικής κοινότητας NXIVM


ΚΟΣΜΟΣ
18:19
10/08/2018
Οι αποκαλύψεις γνωστής ηθοποιού για την αίρεση του σεξ
loading

Η ηθοποιός της δημοφιλούς στην Ελλάδα τη δεκαετία το ’80 «Δυναστείας», Catherine Oxenberg, προέβη σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την αίρεση του σεξ NXIVM.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Oxenberg  ισχυρίζεται ότι τα παιδιά τεσσάρων προέδρων του Μεξικού είναι μέλη της αίρεσης, που κατηγορείται ότι στρατολογεί νεαρές γυναίκες και τις προωθεί ως σκλάβες του σεξ.

Η γνωστή ηθοποιός πέρασε την προηγούμενη χρονιά προσπαθώντας να διαλύσει την αίρεση με την ελπίδα να απελευθερώσει την 27χρονη κόρη της India, η οποία είναι μέλος της μυστικής οργάνωσης για χρόνια.

Η αμφιλεγόμενη κοινότητα που έχει το αρχηγείο της στη Νέα Υόρκη, έχει ως ηγέτες της τον Keith Raniere και το δεξί του χέρι, την ηθοποιό Allison Mack, οι οποίοι κατηγορούνται ότι μυούν γυναίκες στη μυστική κοινότητα.

Στο βιβλίο της Captive: A Mother’s Crusade to Save Her Daughter from a Terrifying Cult, η Catherine Oxenberg περιγράφει πώς η NXIVM κέρδισε μεγάλη βάση στο Μεξικό με τα δημοφιλή του σεμινάρια αυτοπεποίθησης Executive Success Programs (ESP). Υποστηρίζει πως ο Raniere ήθελε να διεισδύσει στο Μεξικό για τη μυστική αίρεση του σεξ.

«Η αίρεση του σεξ απαρτίζεται από την ελίτ του Μεξικό, τους πλουσιότερους, τα μέλη της υψηλής κοινωνίας» γράφει η Oxenberg. «Τα παιδιά τεσσάρων πρώην προέδρων έχουν εμπλακεί με τα σεμινάρια ESP». Στη μεξικανική θυγατρική της NXIVM ήταν επικεφαλής ο Emiliano Salinas, γιος του πρώην προέδρου του Μεξικό Carlos Salinas.

Η Oxenberg ισχυρίζεται ότι ο Raniere χρησιμοποιούσε τον Emiliano σαν πιόνι για χρόνια, θέλοντας να επικρατήσει η αίρεση παγκοσμίως. Και αυτό συνέβαινε ενώ η οικογένειά του τον προωθούσε για καριέρα πολιτικού.

«Από ό,τι άκουσα από αποστάτες που βρίσκονταν σε υψηλές θέσεις στην ιεραρχία, το υποτιθέμενο πλάνο ήταν πάρει ο Emi την εξουσία στις επόμενες προεδρικές εκλογές του Μεξικό το καλοκαίρι του 2018. Έτσι ένας αξιωματούχος της σέχτας θα είχε τεράστια ισχύ στην παγκόσμια πολιτική σκηνή» τόνισε η Oxenberg.

«Ο πατέρας του Carlos θα χρησιμοποιούσε τις μακιαβελικές μεθόδους του για να εξασφαλίσει τη νίκη στον γιο του και τότε ο Keith θα χρησιμοποιούσε τον Emi ως μαριονέτα και θα έλεγχε το Μεξικό» είπε. Ο Emiliano αποκάλυψε τον Απρίλιο ότι έκοψε όλες τις επαφές με την NXIVM.

«Ενώ οι άνδρες θεωρούσαν ότι εκπαιδεύονταν για να γίνουν αξιοσέβαστοι, ευγενείς προστάτες της ανθρωπότητας, στην πραγματικότητα πλάθονταν για να γίνουν στρατιώτες χωρίς συνείδηση και νου στον διεφθαρμένο στρατό του Raniere, μοναδικός σκοπός του οποίου ήταν να προστατεύσει τον Raniere και το χαρέμι του».

Αφού ξεκίνησε να ερευνά τη σέχτα για να απελευθερώσει την κόρη της, η ηθοποιός αναφέρει ότι δέχτηκε «απειλητικές επιστολές» από έναν δικηγόρο της NXIVM, όπως και από έναν γενικό εισαγγελέα του Μεξικού, που την κατηγορούσαν για απάτη και εκβιασμό.

Επεσήμανε μάλιστα ότι η ομάδα είχε τόση δύναμη στο Μεξικό που ένας ρεπόρτερ της τηλεόρασης την ικέτεψε να μην αποκαλύψει το όνομά του επειδή φοβόταν μην τον σκοτώσουν.

«Δεν αστειευόταν. Όχι μόνο αναφερόταν στην πιθανή εξουσία της αίρεσης του σεξ στο Μεξικό επειδή ήταν γεμάτη πλούσιους, διάσημους και μέλη της ελίτ της χώρας, αλλά αναγνώριζε τον κίνδυνο ένας από αυτούς να ήταν και ο Emiliano Salinas. Ο πατέρας του Carlos, ο άνθρωπος που φοβούνται περισσότερο στη χώρα, θα έκανε τα πάντα για τον γιο του».

Ο Raniere διέφυγε στο Μεξικό, αλλά συνελήφθη και μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ για να καταδικαστεί μαζί με την ηθοποιό του Smallville, Allison Mack. «Ο Keith απελάθηκε αντί να εκδοθεί, κάτι που θα ήταν το σωστό με βάση το πρωτόκολλο. Υπήρχε μια ανησυχία ότι η οικογένεια Salinas θα χρησιμοποιούσε τους δεσμούς της κυβέρνησης για να αποκλείσουν την έκδοσή τους» είπε η Oxenberg.

Ο Raniere και η Mack δήλωσαν αθώοι για τις κατηγορίες σχετικά με sex-trafficking.

Σε συνέντευξη που έδωσε η Oxenberg στο NBC, αποκάλυψε ότι η κόρη της «μαρκαρίστηκε» όσο βρισκόταν στην οργάνωση αλλά είχε επιτέλους επιστρέψει στο σπίτι της και στην οικογένειά της έπειτα από επτά χρόνια.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει