Οι βουτιές από ψηλά σημεία είναι το όνειρο κάθε παιδιού. Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι θα κάνουν ολόκληρες αναβάσεις για να σκαρφαλώσουν σε έναν ψηλό βράχο, ή θα μείνουν σχεδόν στο «κενό» ευρισκόμενοι στις άκρες από γέφυρες.

Αυτές οι βουτιές όμως θέλουν προσοχή και θάρρος καθώς αν δεν υπάρχουν και τα δύο μπορεί τα αποτελέσματα να είναι επώδυνα. Όπως στην περίπτωση μιας 16χρονης στην Ουάσινγκτον που μάλλον θέλει να ξεχάσει τη βόλτα της σε μία ψηλή γέφυρα.

Και όχι μόνο τη βόλτα αλλά και την εμπλοκή της φίλης της όταν εκείνη δήλωσε ότι φοβάται να βουτήξει.

Η 16χρονη φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το Katu 2 news να στέκεται στην άκρη μιας γέφυρας, σε ύψος μεγαλύτερο των είκοσι μέτρων από το νερό πάνω από τον ποταμό Λιούις.

Φίλοι της 16χρονης είναι συγκεντρωμένοι από πίσω της κι εκείνη δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν θέλει να βουτήξει ενώ κάποιοι έφτασαν στο σημείο να μετράνε αντίστροφα. Ξαφνικά η φίλη της την σπρώχνει βίαια με αποτέλεσμα το κορίτσι να πέσει πολύ άσχημα στο νερό να τραυματιστεί.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά, πνευμονική βλάβη και αρκετές εκδορές.

Η μητέρα της 16χρονης ζητά την παράδοση της κοπέλας που έσπρωξε την κόρη της  ενώ όπως δήλωσε «Η κόρη μου έχει μπροστά της πολύ δρόμο για να αναρρώσει. Πιστεύω πως η κοπέλα που την έσπρωξε θα πρέπει να παραδοθεί στην αστυνομία, να καταλάβει τι έκανε λάθος. Αυτό δεν είναι σωστό. Θα μπορούσε να έχει σκοτώσει την κόρη μου».