Η… εξερεύνηση σε μικρές ηλικίες δεν είναι καθόλου περίεργο φαινόμενο, ούτε και αφύσικο. Ωστόσο, όλα έχουν ένα όριο, όπως διαπίστωσε και ένας 13χρονος Κινέζος, ο οποίος στην προσπάθεια να μάθει τις δυνατότητες του πέους του, έβαλε ένα καλώδιο USB σε αυτό.

Μάλιστα, αφού έκοψε μια άκρη από το βύσμα, κατάφερε να το εισχωρήσει περίπου 20 εκατοστά στην ουρήθρα, με αποτέλεσμα το καλώδιο να φτάσει μέχρι την κύστη και να μην μπορεί να το βγάλει. Έτσι, πάνω στον πανικό του, απευθύνθηκε στους γονείς του, οι οποίοι και τον οδήγησαν στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να έρχονται αντιμέτωποι με ένα όχι τόσο συνηθισμένο θέαμα.

Οι γιατροί του Παιδικού Νοσοκομείου του Χάρμπιν υπέβαλαν σε επέμβαση την επόμενη ημέρα τον 13χρονο έφηβο, ο οποίος πήρε τελικά εξιτήριο μετά από δύο εβδομάδες.

«Έκοψε την μία άκρη του καλωδίου, την έβαλε στην ουρήθρα του και έφτασε μέχρι την κύστη του. Εκεί μπερδεύτηκε και δημιουργήθηκε κάτι σαν κόμπος, με αποτέλεσμα να μην βγαίνει προς τα έξω και να μείνει κολλημένος», είπε η Ξου Λιγιάν, που προχώρησε στην επέμβαση.

Όσο για τον έφηβο, σίγουρα την επόμενη φορά που θα εξερευνήσει το σώμα του.