Ένας 38χρονος πατέρας από την Οτάβα του Καναδά έχασε την επιμέλεια των παιδιών του… λόγω βάρους!

Ένας γιατρός που κλήθηκε στο δικαστήριο, όπου εκδικαζόταν η υπόθεση επιμέλειας των παιδιών, δήλωσε ότι ήταν πολύ υπέρβαρος για να φροντίζει τα παιδιά του!

Ο δικαστής έκρινε ότι για 163 κιλά… τα παιδιά θα ήταν καλύτερο να δοθούν για υιοθεσία, υποστηρίζοντας ότι εξαιτίας του βάρους του ο άνδρας αυτός δε θα μπορούσε να ανταπεξέλθει επιτυχώς στο πρόγραμμα αδυνατίσματός του και στη φροντίδα των δύο του γιων, ηλικίας πέντε και έξι ετών.

Πριν από ένα χρόνο τα παιδιά είχαν δοθεί σε ανάδοχες οικογένειες, όταν η πρώην σύντροφος του 38χρονου νοσηλεύτηκε για ψυχική νόσο ενώ υπήρχαν υποψίες ότι κάνει και χρήση ναρκωτικών.

Ο 38χρονος δεν είχε δει τα παιδιά του για έναν ολόκληρο χρόνο, διάστημα κατά το οποίο έχασε 68 κιλά.

«Δεν το πιστεύω ότι ο δικαστής με αποκάλεσε υπερβολικά υπέρβαρο. Δεν πήρε καθόλου υπόψιν του ότι έχασα τόσα κιλά. Το μόνο πράγμα που έχουν εναντίον μου είναι το βάρος μου. Δεν είμαι τόσο χοντρός για να είμαι πατέρας. Μπορώ να είμαι καλός πατέρας. Μπορεί να μην κάνει καλό στην υγεία μου ότι δεν πρόσεχα το φαγητό, αλλά τώρα ακολουθώ υγιεινό τρόπο ζωής. Τρώω πολύ λόγω στρες. Το να έπαιρνα τα παιδιά θα μου προκαλούσε στρες, αλλά όχι παραπάνω απ’ όσο έχω ήδη στη ζωή μου. Τα αγαπάω τα παιδιά μου και θέλω απλά μια ευκαιρία να είμαι πατέρας, αυτό» δήλωσε ο ίδιος.