Ένας άνδρας που ζυγίζει 228 κιλά μαζί με τη σύντροφό του, η οποία ζυγίζει 120, έκαναν μία καταγγελία για μία ιδιόμορφη ρατσιστική συμπεριφορά από την εταιρεία ταξί στην περιοχή τους στο Μπέρμιγχαμ.

Σε αποκλειστικό θέμα της Sun το ζευγάρι αναφέρει ότι λόγω των κιλών χρησιμοποιούν τα ταξί μέχρι και 4 φορές τη μέρα για τη μετακίνησή τους. Την τελευταία φορά, ωστόσο, που ο Μάρκους Έντουαρντς κάλεσε για ταξί που θα τους μετέφερε από το σπίτι της μητέρας του, στο δικό του άκουσε από το τηλεφωνικό κέντρο το εξής: «Δεν υπάρχει διαθέσιμο όχημα. Δοκιμάστε με κάποια άλλη εταιρεία».

fodshf2

Η σύντροφος του Έντουαρντς, Τέιλορ Φόλκνερ τηλεφώνησε έξαλλη στην εταιρεία για να ζητήσει το λόγο της άρνησης της εταιρείας ταξί να τους παρέχει τις υπηρεσίες της. Ο εκπρόσωπος της Centrex Cars της ανέφερε ότι ο σύντροφός της έχει αποκλειστεί σαν πελάτης καθώς έχει σπάσει τις αναρτήσεις σε δύο οχήματα.

Πλέον το ζευγάρι αντιμετωπίζει αρκετά ζητήματα καθώς η παχυσαρκία έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας στον Έντουαρντς, καθιστώντας τη μετακίνηση ακόμα και λίγων μέτρων αδύνατη.

Και οι δύο θα κινηθούν νομικά κατά της εταιρείας καθώς ισχυρίζονται ότι η συμπεριφορά της είναι «ρατσιστική απέναντι στους παχύσαρκους ανθρώπους».