Ένα 14χρονο κορίτσι έβαλε τέλος στη ζωή της χθες το απόγευμα, πηδώντας από το παράθυρο διαμερίσματος πολυκατοικίας, επειδή οι γονείς της δεν την άφησαν να πάει στο πάρτι μίας φίλης της.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στο Γκρίνουιτς Βίλατζ της Νέας Υόρκης. Η έφηβη είχε τσακωθεί λίγα λεπτά νωρίτερα με τους δικούς της για το πάρτι. Στη συνέχεια έτρεξε στο δωμάτιό της, κλειδώθηκε μέσα και, αφού έβγαλε τη σήτα από το παράθυρο πήδηξε στο κενό από τον 15ο όροφο.

Οι γονείς της προσπαθούσαν να ανοίξουν την πόρτα αλλά όταν κατάφεραν να μπουν στο δωμάτιο ήταν ήδη αργά. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το νεαρό κορίτσι εμφάνιζε προβληματική συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα και μόλις πριν από μερικές εβδομάδες είχε συλληφθεί για μικροκλοπές σε πολυκατάστημα. Επίσης, οι βαθμοί της σχολείο είχαν πέσει τους τελευταίους μήνες σύμφωνα με την New York Post.

Μία μέρα πριν η 14χρονη μάλωνε με το αγόρι της έξω από την πολυκατοικία.

Οι αρχές δεν έχουν δώσει περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητά της εκτός του ότι ο πατέρας της είναι ζαχαροπλάστης και η μητέρα της νοσοκόμα.