Τον μαχαίρωσε και του έριξε καυτό νερό γιατί ήθελε να τον ελέγχει

Βασανιστήρια υπέστη νεαρός στα χέρια της συντρόφου του για 7 χρόνια


ΚΟΣΜΟΣ
19:55
17/04/2018
Τον μαχαίρωσε και του έριξε καυτό νερό γιατί ήθελε να τον ελέγχει
loading

Μία απίστευτη ιστορία οικογενειακής βίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν ένας νεαρός μίλησε στο δικαστήριο για τα βασανιστήρια που τον υπέβαλε η σύντροφός του. Η κοπέλα παραδέχθηκε τις πράξεις της και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης επτά ετών.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν ήταν 16 ετών και έμειναν μαζί για 7 χρόνια. Η Petite Jordan Worth έδειχνε από τα πρώτα στάδια της σχέσης τις προθέσεις της, καθώς είχε αποκόψει τον Alex Skeel από τους φίλους του και τον περίγυρό του και έμεναν μαζί σε χωριό στο Bedfordshire της Μεγάλης Βρετανίας.

Τα χρόνια, ωστόσο, περνούσαν και η συμπεριφορά της 22χρόνης γινόταν όλο και πιο βίαιη. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο Skeel δέχθηκε μαχαιριά, του έριξε βραστό νερό, του απαγόρευε να κοιμηθεί στο κρεβάτι και αποφάσιζε μέχρι και τα ρούχα που θα φόραγε. Κάθε πτυχή του συντρόφου της είχε περάσει στον έλεγχό της. Χειριζόταν ακόμα και τον λογαριασμό του στο Facebook.

Στην αρχή της σχέσης η κακοποίηση ήταν ψυχολογική και στα τελευταία τρία έγινε και σωματική. «Οι πληγές από τα καψίματα ήταν ανοικτές που ένιωθα λες και με είχαν ακρωτηριάσει», είπε ο νεαρός σε αποκλειστικές του δηλώσεις στη Daily Mail.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει