Η εορταστική επίσκεψη μιας ηλικιωμένης γυναίκας στις κόρες της στο Λονδίνο έμελλε να έχει τραγική κατάληξη. Η άτυχη Ελληνοκύπρια Ουρανία Λάμπρου είχε κατέβει από το λεωφορείο και περπατούσε σε ένα κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας της Αγγλίας, όταν δέχτηκε ένα σοβαρό σπρώξιμο και σωριάστηκε στο έδαφος

Όπως μετέδωσε η Daily Mail, ο 29χρονος ηθοποιός Χάρι Γκούντγουϊν Σιμς βρισκόταν σε ένα μεθυσμένο παραλήρημα με αποτέλεσμα η συμπεριφορά του στο δρόμο να έχει τραβήξει την προσοχή της αστυνομίας, η οποία προσπάθησε να τον θέσει υπό κράτηση. Εκείνος, ωστόσο, άρχισε να χοροπηδά καθώς δεν συμμορφωνόταν στις υποδείξεις της αστυνομίας.

Εκείνη την ώρα η κ. Λάμπρου είδε τη φασαρία και πήγε προς το σημείο για να καταλάβει τι συνέβαινε. Τότε ήταν που ο ηθοποιός της επιτέθηκε και την έσπρωξε με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να χτυπήσει το κεφάλι της κατά την πτώση.

Η γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και μετά τις πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο. Ωστόσο, δύο μέρες μετά ξαναπήγε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι έχει αιμάτωμα.

Η γυναίκα άντεξε μόλις μία μέρα και πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία, αφήνοντας πίσω της έξι παιδιά, 16 εγγόνια και 13 δισέγγονα.

Ο ηθοποιός που έχει εμφανιστεί σε ανεξάρτητες παραγωγές στο Νησί, καθώς και σε σειρές του BBC, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία και για επίθεση με ξυλοδαρμό.